fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on tumblr

Νέοι βανδαλισμοί στην Αργυρούπολη, εμετικά συνθήματα

Αργυρούπολη – Για άλλη μία φορά η αθλιότητα έκανε την εμφάνιση της μέσω των τύπων, οι οποίοι πιστεύουν ότι με την καταστροφή θα μπορέσουν να επιβάλλουν την γνώμη τους.

Για άλλη μία φορά βανδάλισαν τον τοίχο που απεικονίζονται οι μορφές των ηρώων του 1821.

Αυτή την φορά συμπλήρωσαν τις πράξεις καταστροφής τους με απειλητικά συνθήματα.

Δηλαδή ή κάνετε αυτό που θέλουμε εμείς ή θα σας τα καταστρέφουμε και αν σας συναντήσουμε (το τελευταίο απευθύνεται ονομαστικά προς τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης)…ο νοών νοείτο.

Αργυρούπολη - Κωσταντάτος

Αγαπητοί καταστροφείς, εάν πιστεύετε ότι οι συγκεκριμένες πράξεις βρίσκουν σύμφωνους ακόμα και πολίτες που δεν πρόσκεινται στην παράταξη του κου Κωσταντάτου μάλλον πλανάστε πλάνην οικτράν.

Ο κόσμος, οι απλοί νοήμονες μοχθούντες πολίτες αυτής της έρμης χώρας, οι άνθρωποι που προσπαθούν για να προοδεύσει ο τόπος δεν θέλουν και δεν μπορούν να συμμετέχουν έστω και “οπαδικά” σε τέτοιες πράξεις ειδικά σε απειλές.

Αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής, ή με ποιον επιλέγει για να κάνει τις δουλειές του, ο τρόπος για να εκφράσει την συμφωνία του ή την διαφωνία του είναι κατά κύριο λόγο οι εκλογές.

Αργυρούπολη τοίχος των ηρώων

Οτιδήποτε άλλο ανήκει στην σφαίρα της παρανομίας και αποδοκιμάζεται από όλους τους πολίτες (νοήμονες – μη φανατικούς) ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Δηλαδή πραγματικά πιστεύετε ότι αν κάποιος περάσει από την Κύπρου και δει αυτό το θέαμα έργο σας, θα ρίξει το φταίξιμο στην διοίκηση.

Ο φανατισμός σας οδηγεί σε τύφλωση.

Με τέτοιες πράξεις βάζετε τα δάχτυλα και βγάζετε τα μάτια σας και σίγουρα δεν πρόκειται να εκφοβίσετε και να τρομοκρατήσετε κανένα αντιθέτως θα λάβετε τη απάντηση σας την ώρα που οι πολίτες καλούνται να κάνουν τις επιλογές τους.

Η Δήλωση του κου Κωσταντάτου

Δεν θα διχάσετε τον Ελληνικό Λαό ότι και να κάνετε.

Δεν με πτοούν ούτε οι απειλές, ούτε τα εμετικά σύνθηματα των “ειρηνικών” διαδηλωτών στους τοίχους του Δημαρχείου.

Ούτε ο βανδαλισμός ξανά του Τοίχου των Ηρώων.

Στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω γνωρίζουν όλοι ποιος είμαι και το 70% του λαού της, το απέδειξε και στις πρόσφατες εκλογές.

Αυτοί που κρύβονται πίσω από όλα αυτά νομίζουν πως έτσι κάνουν αντιπολίτευση.

Κάνουν όμως λάθος. Αντιπολίτευση σε τοπικό και εθνικό επίπεδο δεν γίνεται μαυρίζοντας τα μάτια του Καραϊσκάκη και βρίζοντας εμένα.

Στόχο έχουν τον Ελληνικό Λαό. Να τον τρομοκρατησουν. Να του πουν ότι όποιος ζωγραφίζει ήρωες του 1821, είναι νεοναζί και φασίστας και αυτοί οι δημοκράτες.

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Θα παραμείνουν μια μικρή και ανιστόρητη μειοψηφία των άκρων που δεν εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Θλίβομαι δε για στελέχη της τοπικής Αντιπολίτευσης που συμμετείχαν και παρουσία τους έγιναν όλα αυτά.

Δεν θα καταφέρετε να διχάσετε τον λαό μας.

Οι δυνάμεις της δημιουργίας θα νικήσουν.

________________

Αστέρια Γλυφάδας -Η αρχιτεκτονική μελέτη της επένδυσης 60 εκ. ευρώ.
ατύχημα Ποσειδώνος

Εγκατάλειψη θύματος μετά από τροχαίο στην Ποσειδώνος – μπορείτε να βοηθήσετε;

Εγκατάλειψη θύματος μετά από τροχαίο στην Ποσειδώνος – μπορείτε να βοηθήσετε; Ατύχημα σημειώθηκε στην λεωφόρο Ποσειδώνος το Σάββατο 08/05/21 το απόγευμα στις 18:30. Συγκεκριμένα στο

Read More »
Δημοσιότητα Γεωργιανοί

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία 4 Γεωργιανών που “χτύπαγαν” σπίτια στην Αττική

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία 4 Γεωργιανών που “χτύπαγαν” σπίτια στην Αττική Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων αλλοδαπών (Γεωργιανών) που κατηγορούνται

Read More »