Αδωνις Γεωργιάδης – Τέλος του 2019 αρχίζουν τα έργα στο Ελληνικό

 

– Το επενδυτικό ενδιαφέρον έχει επανέλθει.
– Οι επενδυτές βλέπουν ότι το Ελληνικό περπατάει γρήγορα.

Σε αυτές τις εκτιμήσεις προέβη ο Υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων κος Άδωνις Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στην επένδυση του Ελληνικού μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κος Γεωργιάδης διευκρίνησε ότι

Αδωνις

η έναρξη των εργασιών είναι κάτι που εξαρτάται και από την εταιρία, είναι όμως απολύτως εφφικτό τα έργα να ξεκινήσουν εντός του τρέχονtος έτους.
«Έχει επανέλθει ενδιαφέρον και για το Ελληνικό, αλλά και για άλλες επενδύσεις, καθώς βλέπουν ότι πάμε πολύ γρήγορα στο Ελληνικό. Εμείς, πρόσθεσε, όταν δίνουμε ένα χρονοδιάγραμμα, δεν είμαστε αργότερα από αυτό, αλλά και λίγο νωρίτερα, αντίθετα με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ακόμα και ο κ. Τσίπρας δεν επιβεβαιωνόταν στους στόχους που έθετε προκαλώντας τη δυσπιστία των επενδυτών», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.
ο υπουργός ανέφερε όσον αφορά τις ΚΥΑ:
«Τη Δευτέρα είχαμε ευχάριστη έκπληξη. Είχαμε προγραμματίσει τη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Διοίκησης (ΚΣΔ) για Δευτέρα Τρίτη και Τέταρτη οπού περνάνε όλες οι υπουργικές αποφάσεις των συναρμοδίων υπουργών, συμμετέχουν άνω των 80 ατόμων, και αντί να τελειώσει τρεις μέρες το Συμβούλιο τελείωσε σε τρεις ώρες. Εκκρεμούν οι συνεδριάσεις του ΥΠΠΟΑ και του ΚΑΣ για 21 και 22 Αυγούστου και 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η τελική συνεδρίαση του ΚΣΔ για τις τρεις ΚΥΑ»
Σύμφωνα με τον κο Γεωργιάδη την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν γνωστές οι προτάσεις της κυβέρνησης για την επιτροπή ανταγωνισμού.
Οι συζητήσεις που γίνονται επικεντρώνονται στην προσπάθεια να δημιουργηθεί μια επιτροπή ακομμάτιστη και με κύρος.

Δες άλλες ειδήσεις εδώ

Notia Today 13 Αυγούστου 2019