Αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες στην Αργυρούπολη

Κάτω από το 11ο Δημοτικό σχολείο στην Αργυρούπολη, στον παράδρομο της Βουλιαγμένης, φαίνεται ότι κάποιος έχει βάλει σκοπό να το κάνει έκθεση αυτοκινήτων (με δωρεάν χρήση δημόσιου χώρου).
Καμμιά δεκαριά αυτοκίνητα, παρκαρισμένα στην άκρη του δρόμου βρίσκονται εκεί χωρίς πινακίδες (επομένως και χωρίς να έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας).

Facebook
Twitter
αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες

Η κατάσταση των αυτοκινήτων, που είναι καλή, δείχνει ότι δεν είναι αυτοκίνητα για τα οποία έχουν παραδοθεί πινακίδες, εκαταλελειμμένα από τους ιδιοκτήτες του, αλλά αυτοκίνητα τα οποία μάλλον ανήκουν σε κάποια μάντρα και περιμένουν την σειρά τους για μεταπώληση.

αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες
αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες
αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες

Να σημειωθεί ότι το ίδιο συμβαίνει και λίγα μέτρα πιο πάνω, στην πολυσύχναστη Μαρίνου Γερουλάνου, (όπου το parking είναι πολύ δύσκολο).
Και εκεί υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, χωρίς πινακίδες (να είναι ασφαλισμένα με κάποιο τρόπο άραγε; αν πέσει κανείς πάνω τους τι θα συμβεί;)
Οι πολίτες ψάχνουν να παρκάρουν αλλά οι χώροι είναι κατηλειμμένοι από παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα μάντρας αυτοκινήτων (που έχουν και ΠΩΛΕΙΤΑΙ επάνω τους).

… Αθάνατο Ελληνικό δαιμόνιο

Δες άλλες ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης εδώ

Notia Today 12 Σεπτεμβρίου 2019