Ακύρωση των δημοτικών στον Αλιμο ζητά συνεργάτης του κου Τσαμήτα. Την Δευτέρα 29/07 το δικαστήριο.Η απάντηση του Δημάρχου

Με αίτημα του ο κος Δημήτρης Μαντικός, συνεργάτης του κου Τσαμήτα, ζητά την ακύρωση του αποτελέσματος των πρόσφατων δημοτικών εκλογών στον Αλιμο και την επανάληψη τους χωρίς την συμμετοχή της παράταξης Αγαπώ τον Άλιμο, της οποίας ηγείται ο νυν Δήμορχος κος Κονδύλης.
Ο λόγος που επικαλείται ο κος Μαντικός στην ένσταση που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών,

Facebook
Twitter
Κονδύλης

είναι ότι στα πρόσωπα κάποιων από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, συντρέχουν κωλύματα εκλογιμότητας.
Εν από τα πρόσωπα είναι γυναίκα. Εάν ακυρθεί η υποψηφιότητα της συμβούλου τότε η παράταξη του κου Κονδύλη, Αγαπώ τον Άλιμο, δεν καλύπτει τις απαιτούμενες από τον νόμο διατάξεις, για το ποσοστό των γυναικών σε έναν εκλογικό συνδυασμό.
Με βάση τα παραπάνω ο κος Μαντικός κατέθεσε την εν λόγω ένσταση.
Να σημειώσουμε ότι στις πρόσφατες εκλογές ο κος Κονδύλης εξελέγη Δήμαρχος με το συντριπτικό 68%.
Ο Δήμαρχος Αλίμου με ανάρτηση του στην σελίδα “ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ” στο Facebook δίνει την δική του απάντηση στο θέμα που έχει προκύψει.
Η απάντηση του έχει ως εξής:

“ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ”
ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!
Δεν είναι αστείο: με Ένσταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, στενός συνεργάτης του κ. Τσαμήτα ζητάει να ακυρωθούν οι πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές στον Άλιμο και να επαναληφθούν χωρίς τη συμμετοχή της παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο” !!
Ζητάνε, δηλαδή, να ξαναγίνουν εκλογές και να εκλεγεί νέος Δήμαρχος και νέο Δημοτικό Συμβούλιο, με πλήρη αποκλεισμό της Δημοτικής Παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο” (που στις πρόσφατες εκλογές κέρδισε) !!
Η κίνηση αυτή από την πλευρά Τσαμήτα δείχνει πλήρη περιφρόνηση προς την ετυμηγορία της κοινωνίας και προς την πρόσφατη κρίση των πολιτών.
Όταν χάνεις στην κοινωνία, δεν προσπαθείς να κερδίσεις “με το ζόρι” στα Δικαστήρια. Το να προσπαθείς να αναδειχτείς πάση θυσία Δημοτική Αρχή, όχι από τους πολίτες, αλλά από τα Δικαστήρια, δείχνει νοσηρή εμμονή και πλήρη έλλειψη δημοκρατικού ήθους…
Εμείς, φυσικά, θα παρασταθούμε στο Δικαστήριο, που έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου, και θα αποδείξουμε ότι οι ισχυρισμοί και τα “επιχειρήματά” εναντίον μας δεν έχουν κανένα ίχνος βασιμότητας και σοβαρότητας.
Ταλαιπωρούμαστε, όμως, εμείς και ολόκληρη η πόλη μας εντελώς αδίκως, καθώς μας αναγκάζουν να ασχολούμαστε με αστειότητες και ανούσια πράγματα…
Μπορεί, λοιπόν, οι εκλογές να τελείωσαν προ 2 μηνών, όμως ο τυφλός πόλεμος από μέρος της αντιπολίτευσης συνεχίζεται σταθερά, με ακραίες, παράλογες και αθέμιτες ενέργειες…
Λίγη σοβαρότητα, επιτέλους…

Η ένσταση που κατέθεσε ο κος Μαντικός

enstasi-3

Notia Today 27 Ιουλίου 2019