Ανακοίνωση του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου

Από το γραφείο τύπου του επανεκλεγέντος Δημάρχου Ελληνικού Αργυρουπολης κου Γιάννη Κωνσταντάτου ήρθε το παρακάτω δελτίο τύπου – ανακοίνωση του Δημάρχου σχετικά με το αποτέλεσα των προσφάτων εκλογών.

Ανακοίνωση του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου

“Οι δημοκρατικές πόλεις του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, οι πόλεις των μεγάλων κοινωνικών κατακτήσεων, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, των ανθρώπων της εργασίας και του μόχθου, των ανθρώπων που αγαπούν τη δημιουργία, το φως, τη ζωή, την ανάπτυξη και την εξέλιξη, μίλησαν ξεκάθαρα και έδωσαν ένα καθαρό μήνυμα ότι θέλουν να συνεχίσουν την πορεία ανάπτυξης που έχουμε θέσει στο δήμο μας εδώ και 5 χρόνια.
είναι μια μεγάλη στιγμή, τόσο για εμένα προσωπικά ως Δήμαρχο, όσο και για την “Ενωμένη Πόλη”, τη δημοτική παράταξη των ανθρώπων της, που έφεραν τη μεγάλη ανατροπή, μέσα από το έργο τους, και την προσπάθειά τους.

Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι από σήμερα συνεχίζουμε κανονικά, με αμείωτο ρυθμό την υλοποίηση του προγράμματος και του οράματος που έχουμε για τον τόπο μας, ώστε να καταστήσουμε τον δήμο μας, πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.

Η εμπιστοσύνη σας μας δικαιώνει.”

Σας ευχαριστώ.

Δες άλλες ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης εδώ

Νότια Προάστια 28 Μαϊου 2019

Γιάννης Κωνσταντάτος