Απεργία στους δήμους και την επόμενη εβδομάδα 

Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Απεργία στους Δήμους θα έχουμε και την επόμενη εβδομάδα αφού αποφασίστηκε συνέχεια των κινητοποιήσεων, στην σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων – Μελών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. που έγινε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Οι κινητοποιήσεις θα έχουν κλιμακούμενη ένταση και αποτελούν συνέχεια αυτών που ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν διαμαρτυρόμενοι για συγκεκριμένη διάταξη του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στην οποία προβλέπεται ότι ο Δήμος μπορεί να αναθέτει υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και συντήρησης χώρων πρασίνου σε ιδιώτες.

Έτσι και αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει πανελλαδική απεργία στους δήμους, των εργαζομένων στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού.

Εάν μάλιστα υπάρξει απόφαση από τα Δ.Σ. των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας, η απεργία είναι δυνατόν να επεκταθεί στο σύνολο των εργαζομένων του δήμου.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που αποφασίσθηκαν για την επόμενη εβδομάδα είναι:

Share on facebook
Share on twitter
Απεργία στους Δήμους

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου: Τα γκαράζ στους Δήμους θα παραμείνουν κλειστά λόγω των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Οκτωβρίου: Πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στους Δήμους στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού.

Επιπλέον για την Τετάρτη 23/10, έχει προγραμματιστεί μηχανοκίνητη πορεία με σημείο εκκίνησης τα γραφεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου: Είναι η ημέρα που ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο και έχει προγραμματιστεί 24ωρη απεργία όλων των εργαζομένων στους Δήμους. Την ίδια ημέρα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα

Αντικαπνιστικός νόμος, στο ΣτΕ οι καταστηματάρχες.

Αρχή αντιδράσεων και μάλιστα έντονων για τον αντικαπνιστικό νόμο, από τους καταστηματάρχες.

Το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων, Καταναλωτών, Εστίασης και Διασκέδασης-, που έχει περίπου 35.000 … read more

Facebook – Αποδεικτικά στοιχεία πλέον οι αναρτήσεις

Προσέχετε τι γράφετε και τι ποστάρετε!!!

Οι δημόσιες αναρτήσεις στο facebook πλέον αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, αφού υπάρχει δεδικασμένο.

Το Ειρηνοδικείο Αθηνών απέρριψε αίτηση οφειλέτριας που… read more

Βούλα – Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του πακιστανου κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού

Βούλα Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του πακιστανου κατηγορούμεβου για απόπειρα βιασμού Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και

Read More »

Συνελήφθη φυγόποινος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Γλυφάδα

Συνελήφθη φυγόποινος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Γλυφάδα Συνελήφθησαν στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, ένας 51χρονος Έλληνας

Read More »

Νέα Σμύρνη: Έκαναν κορωνοπάρτι στην πλατεία, μαχαίρωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένο που τους έκανε παρατήρηση

Νέα Σμύρνη: Έκαναν κορωνοπάρτι στην πλατεία, μαχαίρωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένο που τους έκανε παρατήρηση Μαχαίρωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στην Νέα Σμύρνη (στην πλατεία) , γιατί

Read More »

Συνελήφθη ο αλλοδαπός δράστης των επιθέσεων σε κοπέλες στην Βούλα

Συνελήφθη ο 34χρονος αλλοδαπός δράστης των επιθέσεων σε κοπέλες στην Βούλα Συνελήφθη, στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για

Read More »