Απίστευτο – Εργολάβος μοίρασε Φωτοτυπίες με τις καταθέσεις που έδωσε για μίζες σε Δήμαρχο

Μόνο στην Ελλάδα.
Εργολάβος ο οποίος έχει απαιτήσεις πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ από χρεωστούμενα για έργα που έκανε και δεν έχει λάβει από τον Δήμο έκανε άνω κάτω το Δημοτικό Συμβούλιο μοιράζοντας φωτοτυπίες με … καταθέσεις χρημάτων που έδωσε για μίζες.

Facebook
Twitter
μίζες σε δήμαρχο

Ολα αυτά τα ωραία συμβαίνουν στον Δήμο Λουτρακίου.

Ο εργολάβος Γιώργος Βλάχος είχε αναλάβει την κατασκευή του SPA Λουτρακίου, και σύμφωνα με αυτόν έχει λαμβάνειν 5.000.000 ευρώ που ο Δήμος δεν του έχει δώσει.

Στο τελευταίο Δημοτικό συβούλιο εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, με τον κο Βλάχο να μοιράζει φωτοτυπίες (σύμφωνα με το loutraki365 δεν έχει ελεγχθεί η γνησιότητα τους) από τις μίζες που είχε δώσει στον Δήμαρχο κο Γκιώνη.

Τα ποσά ανέρχονται σε 54.000 ευρώ και αφορούν την τριετία 2007, 2008, 2009 όταν εκείνη την περιόδο δήμαρχος ήταν και τότε ο κ. Γκιώνης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στην τοπική κοινωνία έγινε χαμός.

Ο Δήμαρχος καλούμενος να τοποθετηθεί δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή δεν μου επιτρέπεται από νομικής απόψεως να απαντήσω σε τίποτα. Θα αποδειχτεί στη συνέχεια ότι έχει γίνει κι ότι δεν έχει γίνει, δεν πρέπει τώρα αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η απάντηση, οι νομικοί απαγορεύουν αυτή τη στιγμή να δώσω οποιαδήποτε απάντηση. Στον Δήμο δεν έκανα ποτέ κακό όσα χρόνια ασχολούμαι είτε ως συμπολίτευση είτε σαν αντιπολίτευση».

Ήδη στα τοπικά μέσα δημοσιεύονται τοποθετήσεις που καλούν τον Δήμαρχο ή να παραιτηθεί σήμερα κιόλας, ή να οδηγήσει τον εργολάβο στον εισαγγελέα.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια… 🙂

Δες άλλες ειδήσεις εδώ

Notia Today 03 Οκτωβρίου 2019