Αποδοκιμασίες σε Βαρεμένο.Ακύρωση εμφανίσεων κυβερνητικών στελεχών υπο τον φόβο αποδοκιμασιών

Είναι προφανές ότι οι ακύρωσεις αποφασίσθηκαν υπό τον φόβο των αποδοκιμασιών.

Ο Γιώργος Βαρεμένος, αντιπρόεδρος της Βουλής, ταξίδεψε ως την Αυστραλία για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Κατά την διάρκεια της τελετής κατάθεσης στεφάνων, ομάδα ομογενών φώναξε ακραία υβριστικά συνθήματα.
Ο κος Βαρεμένος αποδίδει το συμβάν σε έναν πυρήνα ακροδεξιών που όπως λέει δεν έχει σχέση με την πλειοψηφία της ομογένειας.

Από την μεριά της στελέχη της αντιπολίτευσης καταδίκασαν το επεισόδιο επεσήμαναν όμως ότι ο σπόρος έχει μπει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από τις πλατείες των δήθεν αγανακτισμένος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Πριν έρθουν στην εξουσία προωθούσαν τέτοιες συμπεριφορές.
Τέτοιες συμπεριφορές δίδαξαν τέτοιες συμπεριφορές θα εισπράξουν.
Στη ρητορική περί ακροδεξιών στοιχείων αναφέρθηκαν τα κυβερνητικά στελέχη σχολιάζοντας το περιστατικό.

Βαρεμένος, Παπακώστα, Παππάς

Υπάρχει αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, μόλις παρακολουθήσαμε ακόμη και στη μακρινή Αυστραλία τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές.
Παρακολουθούμε τις συμπεριφορές αυτές αλλά εκτιμάται ότι σταδιακά αποκλιμακώνονται ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.
Οι πράξεις τους όμως δεν συμβαδλιζουν με τις δηλώσεις τους. Ετσι μετά τον κο Παππά που ακύρωσε την επίσκεψη του στην Λάρισσα και η κα Παπακώστα ακύρωσε την επίσκεψη της στην Τρίπολη.
Αν και η κα Παπακώστα ανακοίνωσε ότι η ακύρωση της επίσκεψης είχε αποφασισθείάλλωστε προ ημερών, οφείλεται σε προσωπικούς λόγους και απλώς ανακοινώθηκε τώρα, είναι προφανές ότι οι ακύρωσεις αποφασίσθηκαν υπό τον φόβο των αποδοκιμασιών.
Αντιδράσεις άλλωστε ξεσήκωσε η φερόμενη διαταγή του Λιμενικού προς τους ΟΥΚΑΔΕΣ, που τους απαγόρευε κατά την σημερινή παρέλαση να τραγουδήσουν το “Μακεδονία Ξακουστή”.
Στην συνέχεια και εν μέσω αυτών των αντιδράσεων το Λιμενικό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διευκρίνησε ότι απαγορεύεται να ειπωθούν συνθήματα και όχι το Μακεδονία Ξακουστή που μπορούν να ακουστεί στην σημερινή παρέλαση.
Ετσι και υπό την παραίνεση όπως λέγεται του Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Παυλόπουλου που ήταν παρών στην παρέλαση στην Καλαμάτα, ακούστηκε από την μουσική μπάντα το συγκεκριμένο εμβτήριο.

Δες άλλα άρθρα πολιτικής εδώ

Νότια Προάστια 25/03/2019

Εξωσχολικοί βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στη Βούλα: Σβησμένα τσιγάρα, ύβρεις στον πίνακα -Αισχρές εικόνες – iefimeridaΕξωσχολικοί βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στη Βούλα: Σβησμένα τσιγάρα, ύβρεις στον πίνακα -Αισχρές εικόνες – iefimeridaon February 7, 2023 at 9:52 pm

Εξωσχολικοί βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στη Βούλα: Σβησμένα τσιγάρα, ύβρεις στον πίνακα -Αισχρές εικόνες  iefimeridaΕξωσχολικοί

Read More »

Γλυφάδα: «Με προκάλεσαν λεκτικά, ποτέ δεν χτύπησα κανέναν» λέει ο 40χρονος DJ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην του – Real.grΓλυφάδα: «Με προκάλεσαν λεκτικά, ποτέ δεν χτύπησα κανέναν» λέει ο 40χρονος DJ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην του – Real.gron February 7, 2023 at 9:40 am

Γλυφάδα: «Με προκάλεσαν λεκτικά, ποτέ δεν χτύπησα κανέναν» λέει ο 40χρονος DJ που

Read More »

Κύκλοι Βουλής: Το εξώδικο που εστάλη επιβεβαιώνει ότι ο Κασιδιάρης είναι επικεφαλής του «Ε.Κ.-Έλληνες» – iefimeridaΚύκλοι Βουλής: Το εξώδικο που εστάλη επιβεβαιώνει ότι ο Κασιδιάρης είναι επικεφαλής του «Ε.Κ.-Έλληνες» – iefimeridaon February 7, 2023 at 5:41 pm

Κύκλοι Βουλής: Το εξώδικο που εστάλη επιβεβαιώνει ότι ο Κασιδιάρης είναι επικεφαλής του

Read More »

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτούς της Τουρκίας και της Συρίας – Εφημερίδα ΧτύποςΔήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτούς της Τουρκίας και της Συρίας – Εφημερίδα Χτύποςon February 7, 2023 at 6:22 pm

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτούς της Τουρκίας

Read More »

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της ΣυρίαςΑποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίαςon February 7, 2023 at 8:15 pm

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης και ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, με αίσθημα βαθιάς συγκίνησης μπροστά

Read More »