Αποδοκιμασίες σε Βαρεμένο.Ακύρωση εμφανίσεων κυβερνητικών στελεχών υπο τον φόβο αποδοκιμασιών

Είναι προφανές ότι οι ακύρωσεις αποφασίσθηκαν υπό τον φόβο των αποδοκιμασιών.

Ο Γιώργος Βαρεμένος, αντιπρόεδρος της Βουλής, ταξίδεψε ως την Αυστραλία για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Κατά την διάρκεια της τελετής κατάθεσης στεφάνων, ομάδα ομογενών φώναξε ακραία υβριστικά συνθήματα.
Ο κος Βαρεμένος αποδίδει το συμβάν σε έναν πυρήνα ακροδεξιών που όπως λέει δεν έχει σχέση με την πλειοψηφία της ομογένειας.

Από την μεριά της στελέχη της αντιπολίτευσης καταδίκασαν το επεισόδιο επεσήμαναν όμως ότι ο σπόρος έχει μπει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από τις πλατείες των δήθεν αγανακτισμένος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Πριν έρθουν στην εξουσία προωθούσαν τέτοιες συμπεριφορές.
Τέτοιες συμπεριφορές δίδαξαν τέτοιες συμπεριφορές θα εισπράξουν.
Στη ρητορική περί ακροδεξιών στοιχείων αναφέρθηκαν τα κυβερνητικά στελέχη σχολιάζοντας το περιστατικό.

Βαρεμένος, Παπακώστα, Παππάς

Υπάρχει αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, μόλις παρακολουθήσαμε ακόμη και στη μακρινή Αυστραλία τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές.
Παρακολουθούμε τις συμπεριφορές αυτές αλλά εκτιμάται ότι σταδιακά αποκλιμακώνονται ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.
Οι πράξεις τους όμως δεν συμβαδλιζουν με τις δηλώσεις τους. Ετσι μετά τον κο Παππά που ακύρωσε την επίσκεψη του στην Λάρισσα και η κα Παπακώστα ακύρωσε την επίσκεψη της στην Τρίπολη.
Αν και η κα Παπακώστα ανακοίνωσε ότι η ακύρωση της επίσκεψης είχε αποφασισθείάλλωστε προ ημερών, οφείλεται σε προσωπικούς λόγους και απλώς ανακοινώθηκε τώρα, είναι προφανές ότι οι ακύρωσεις αποφασίσθηκαν υπό τον φόβο των αποδοκιμασιών.
Αντιδράσεις άλλωστε ξεσήκωσε η φερόμενη διαταγή του Λιμενικού προς τους ΟΥΚΑΔΕΣ, που τους απαγόρευε κατά την σημερινή παρέλαση να τραγουδήσουν το “Μακεδονία Ξακουστή”.
Στην συνέχεια και εν μέσω αυτών των αντιδράσεων το Λιμενικό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διευκρίνησε ότι απαγορεύεται να ειπωθούν συνθήματα και όχι το Μακεδονία Ξακουστή που μπορούν να ακουστεί στην σημερινή παρέλαση.
Ετσι και υπό την παραίνεση όπως λέγεται του Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Παυλόπουλου που ήταν παρών στην παρέλαση στην Καλαμάτα, ακούστηκε από την μουσική μπάντα το συγκεκριμένο εμβτήριο.

Δες άλλα άρθρα πολιτικής εδώ

Νότια Προάστια 25/03/2019

Τραγικό τέλος για τον 25χρονο που αγνοούνταν στον Άλιμο – Εντοπίστηκε νεκρός – Πρώτο ΘέμαΤραγικό τέλος για τον 25χρονο που αγνοούνταν στον Άλιμο – Εντοπίστηκε νεκρός – Πρώτο Θέμαon September 27, 2022 at 9:06 pm

Τραγικό τέλος για τον 25χρονο που αγνοούνταν στον Άλιμο – Εντοπίστηκε νεκρός  Πρώτο ΘέμαΤραγικό

Read More »

Κίνηση τώρα: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός – «Κόκκινοι» πολλοί δρόμοι – Newsbeast.grΚίνηση τώρα: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός – «Κόκκινοι» πολλοί δρόμοι – Newsbeast.gron September 27, 2022 at 5:08 am

Κίνηση τώρα: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός – «Κόκκινοι» πολλοί δρόμοι  Newsbeast.grΚίνηση τώρα: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός

Read More »

ΑΑΔΕ: Σφραγίζει πρατήριο καυσίμων λόγω παραποίησης του συστήματος εισρoών – εκροών – Πρώτο ΘέμαΑΑΔΕ: Σφραγίζει πρατήριο καυσίμων λόγω παραποίησης του συστήματος εισρoών – εκροών – Πρώτο Θέμαon September 27, 2022 at 12:13 pm

ΑΑΔΕ: Σφραγίζει πρατήριο καυσίμων λόγω παραποίησης του συστήματος εισρoών – εκροών  Πρώτο ΘέμαΑΑΔΕ: Σφραγίζει

Read More »

Δέσποινα Βανδή: Στο Ηρώδειο για την τελευταία παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη – Πρώτο ΘέμαΔέσποινα Βανδή: Στο Ηρώδειο για την τελευταία παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη – Πρώτο Θέμαon September 27, 2022 at 2:35 pm

Δέσποινα Βανδή: Στο Ηρώδειο για την τελευταία παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη  Πρώτο ΘέμαΔέσποινα Βανδή:

Read More »

Ζωγράφου: Δύο χρόνια κρυβόταν στην εστία ο καταζητούμενος – Τα ντελίβερι και τα τηλεφωνήματά του – CNN GREECEΖωγράφου: Δύο χρόνια κρυβόταν στην εστία ο καταζητούμενος – Τα ντελίβερι και τα τηλεφωνήματά του – CNN GREECEon September 27, 2022 at 4:33 pm

Ζωγράφου: Δύο χρόνια κρυβόταν στην εστία ο καταζητούμενος – Τα ντελίβερι και τα

Read More »

Λουκέτο σε βενζινάδικο στον Βύρωνα για παρέμβαση στο σύστημα εισροών – εκροών – Newsbeast.grΛουκέτο σε βενζινάδικο στον Βύρωνα για παρέμβαση στο σύστημα εισροών – εκροών – Newsbeast.gron September 27, 2022 at 3:36 pm

Λουκέτο σε βενζινάδικο στον Βύρωνα για παρέμβαση στο σύστημα εισροών – εκροών  Newsbeast.grΛουκέτο σε

Read More »