Δεν προξένησε ζημιές ο σεισμός στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

σεισμος

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σχετικά με τον Σεισμό της Παρασκευής που έπληξε την πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αμέσως μετά τον σεισμό συνεργεία αποτελούμενα από ειδικούς πολιτικούς μηχανικούς εξέτασαν τα κτίρια του Δήμου (παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία του Δήμου καθώς και τις σχολικές μονάδες που φιλοξενούν το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) και τα θερινά Καμπ του Δήμου).
Σύμφωνα με την κανένα κτίριο δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.
Εντός της εβδομάδιος αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξέταση και στα υπόλοιπα Δημοτικά κτίρια, ενώ στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα από τους Δημότες.

Η Ανακοίνωση του Δήμου

Χωρίς να διαπιστωθεί καμία ζημιά ολοκληρώθηκε έλεγχος από

συνεργεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποτελούμενα από ειδικούς πολιτικούς μηχανικούς.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε αμέσως μετά το μεγάλο σεισμό της Πέμπτης στην Αθήνα σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία του Δήμου καθώς και τις σχολικές μονάδες που φιλοξενούν το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) και τα θερινά Καμπ του Δήμου. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα συνεχιστεί ο έλεγχος σε όλα τα δημοτικά κτήρια. Τέλος, αναφέρουμε πως δεν έχει αναφερθεί μέχρι σήμερα καμία ζημιά από το σεισμό σε κανένα κτήριο της πόλης.

Δες άλλες ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εδώ

Notia Today 22 Ιουλίου 2019