Δήμος Αλίμου:Final 4 22ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο

Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο), σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου και την άμεση στήριξη του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, καθώς και του Event Ambassador Δημήτρη Παπανικολάου, διοργανώνει στον Άλιμο το Σάββατο 15 & την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 το Final Four του 22ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.
Στην τελική φάση της διοργάνωσης θα συμμετάσχουν οι τέσσερεις κορυφαίες ομάδες της χώρας.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Σάββατο 15 Ιουνίου
17:00 Γ.Σ. Δωδεκάνησος – Α.Σ.Α.Θ. Άρης
19:00 Τελετή έναρξης
20:00 Α.Σ. Άτλας – Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος 94
Κυριακή 16 Ιουνίου
16:00 Μικρός Τελικός
18:30 Μεγάλος Τελικός
20:00 Τελετή λήξης – Απονομή Πρωταθλητή

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλίμου (Ελευθερίου Βενιζέλου 41-45).
Το Final Four θα τιμήσουν με την παρουσία τους άνθρωποι του αθλητικού, του πολιτικού και του καλλιτεχνικού χώρου.
Την διοργάνωση θα παρουσιάσει ο Μαικ Φουντεδάκης ενώ θα λάβουν μέρος και η ομάδα Fires Cheerleaders εν΄’ω παραδοσιακούς χορούς θα χορέψουν τα μέλη του συλλόγου Στησιχόρος.
Με το μεγάλο αθλητικό δρώμενο στον Άλιμο κλείνει η φετινή αθλητική χρονιά! Το 22ο πρωτάθλημα Basket με Αμαξίδιο και η απονομή στον πρωταθλητή για τη φετινή σεζόν είναι μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ένα δυνατό show basket! Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α) από το 1995 έχει διοργανώσει 21 Πανελλήνια Πρωταθλήματα και 19 Κύπελλα Ελλάδας. Στη δύναμη της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. περιλαμβάνονται 16 ομάδες σε όλη την ελληνική επικράτεια, από την Κομοτηνή μέχρι την Κρήτη, οι οποίες συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α1 (6 ομάδες) και Α2 (10 ομάδες) εθνικής κατηγορίας, που διοργανώνει η Ο.Σ.Ε.Κ.Α.

Δες άλλες ειδήσεις από τον Αλιμο εδώ

Δες άλλες αθλητικές ειδήσεις εδώ

final 4 basket με αμαξίδιο