Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, ψηφιακή διαχείριση εγγράφων

Από τις αρχές του Ιουνίου, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης εφαρμόζει πλήρως την ψηφιακή διαχείριση και διακίνηση εγγράφων , υιοθετώντας το Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων “ΊΡΙΔΑ” που ανέπτυξε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και υιοθέτησε το Υπουργείο Εσωτερικών, επιταχύνοντας την διεκπεραίωση εγγράφων και μειώνοντας τα διοικητικά βάρη.
Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξασφαλίσθηκε δωρεάν μετά από ενέργειες του Δήμου. όταν άλλοι δήμοι ακριβοπληρώνουν ανάλογα λογισμικά.

Τα οφέλη για τους πολίτες είναι ήδη ορατά.

Εκτός της μείωσης του κόστους λειτουργίας του Δήμου, τα αιτήματα των Πολιτών χρεώνονται στις αρμόδιες διευθύνσεις εντός 24 ωρών, ενώ κάθε εισερχόμενο έγγραφο τον δήμο ψηφιοποιείται πλήρως για λόγους ασφάλειας και φύλαξης.
Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης πρωτοπορώντας, είναι στην πράξη έτοιμος, με πλήρη εφαρμογή Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και απολαμβάνοντας είδη τα θετικά αποτελέσματα, προς όφελος των δημοτών του και της τοπικής κοινωνίας.
Στη φώτο αρχεία και έγγραφα του Δήμου όπως τα παρέλαβαν οι διοικούντες, στο υπόγειο του Δήμου, στην αρχή της πρώτης θητείας και στη 2η πως αρχειοθετήθηκαν μεθοδικά και εν συνεχεία ψηφιοποιήθηκε και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κος Ξηνταβελώνης που υπέγραψε το σύμφωνο συνεργασίας με την πολεμική αεροπορία.

Δες άλλες ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης εδώ

Notia Today 8 Ιουλίου 2019

χαρτουρα
χαρτουρα
Ξηνταβελώνης