Δήμος Ηλιούπολης: Γιορτή λουλουδιών 2019

 

Από την Παρασκευή 5 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη διοργανώνεται η 6η γιορτή λουλουδιών.

Συμμετέχουν Παραγωγοί και φυτωριούχοι και η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Ηλιούπολης.

Εκατοντάδες είδη φυτών, λουλουδιών και δενδρυλλίων για κήπους και βεράντες, γλάστρες και προϊόντα περιποίησης φυτών, θα εκτίθενται στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αφού όλα θα είναι κατευθείαν από τους παραγωγούς.

 

Ο Δήμος Ηλιούπολης προσκαλεί όλους τους λάτρεις των λουλουδιών να επισκεφθούν την καθιερωμένη πλέον γιορτή λουλουδιών στο Δήμο Ηλιούπολης.

 

Ώρες λειτουργίας: 10 π.μ. έως 10 μ.μ.

Διάβασε άλλα νέα για την Ηλιούπολη εδώ

Δήμος Ηλιούπολης 28/03/2019

Γιορτή λουλουδιών
Γλυφάδα: «Με προκάλεσαν λεκτικά, ποτέ δεν χτύπησα κανέναν» λέει ο 40χρονος DJ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην του – Real.grΓλυφάδα: «Με προκάλεσαν λεκτικά, ποτέ δεν χτύπησα κανέναν» λέει ο 40χρονος DJ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην του – Real.gron February 7, 2023 at 9:40 am
Read More »
Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτούς της Τουρκίας και της Συρίας – Εφημερίδα ΧτύποςΔήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτούς της Τουρκίας και της Συρίας – Εφημερίδα Χτύποςon February 7, 2023 at 6:22 pm
Read More »