Δήμος Ηλιούπολης Κοινωνικό Φροντιστήριο νέας σχολικής χρονιάς

Ο Δήμος Ηλιούπολης ανακοίνωσε ότι και φέτος θα λειτουργήσει ο θεσμός του κοινωνικού φροντιστηρίου.
Το κοινωνικό φροντιστήριο θα καλύπτει μαθλήματα όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Για να ενταχθεί κάποιςο στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου θα πρέπει να κάνει αίτηση στο τμήμα Παιδείας-Εθελοντισμού-Δια βίου μάθησης και πολιτικών ισότητας.

Facebook
Twitter
φροντιστηριο

Οι αιτήσεις γίνονται από τις 9 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι. Τα; διακιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση είναι

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στο Τμήμα Παιδείας – Εθελοντισμού – Δια βίου Μάθησης και Πολιτικών Ισότητας από τις 9.00π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. προσκομίζοντας :

• Φωτοτυπία Δελτίου ταυτότητας ή άδειας Διαμονής
• Εκκαθαριστικό Δ.Ο.Υ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ως την 30η Σεπτεμνβρίου, προκειμένου να καταρτιστεί σωστά το πρόγραμμα διδασκαλία.
Ο Δήμος Ηλιούπολης όμως επισημαίνει όυι αυτή η ημερομηνία δεν αποκλείει ένταξη και άλλων μαθητών κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμος επίσης καλεί όσους εκπαιδευτικούς θέλουν να συμμετάσχουν εθελοντικά και χωρίς να λαμβάνουν μισθό, να υποβάλουν «Αίτηση Εθελοντή Εκπαιδευτικού» στο Τμήμα Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου προσκομίζοντας αντίγραφο πτυχίου και σύντομο βιογραφικό.

Δες άλλες ειδήσεις από την Ηλιούπολη εδώ

Notia Today 5 Σεπτεμβρίου 2019