Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αλίμου την Τετάρτη 19 Ιουνίου

Από τον Δήμο Αλίμου αναρτήθηκε πρόσκληση για την δημόσια Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φαν Βάϊκ και Λεωφόρου Ποσειδώνος.
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 21:15.
Στα θέματα που θα συζητηθούν συμπεριλαμβάνονται εγκρίσεις χρηματοδότησης έργων με επιχορήγηση του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ, Καλλιτεχνικά, Αθλητικά κ.α.
Αναλυτικά τα προς συζήτηση θέματα είναι:

1ο ΘΕΜΑ 6η Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος Δήμου Αλίμου έτους 2019 (αποφ. Ε.Ε.).
2ο ΘΕΜΑ 8η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Αλίμου έτους 2019 (αποφ. Ο.Ε.).
3ο ΘΕΜΑ Έγκριση χρηματοδότησης της πράξης «Ανακατασκευή Πεζοδρομίων» από την επιχορήγηση του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (υπ’ αριθμ. 30292/19-4-2019 Απόφαση Υπουργού Εσωτερικών).
4ο ΘΕΜΑ Έγκριση χρηματοδότησης της πράξης «Διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις οδών» από την επιχορήγηση του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (υπ’ αριθμ. 30292/19-4-2019 Απόφαση Υπουργού Εσωτερικών).
5ο ΘΕΜΑ Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες τηςχώρας» (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ VIIΙ).
6ο ΘΕΜΑ Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες» (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΧ).
7ο ΘΕΜΑ Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Αλίμου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες 2014-2020», με τίτλο «Ο δρόμος προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2019 – Ενδυνάμωση μιας νέας γενιάς πολιτών της ΕΕ», υλοποίησης και κατανομής χρηματοδότησης.
8ο ΘΕΜΑ Επιχορήγηση της Αθλητικής Ένωσης Καλαμακίου Αλίμου (Α.Ε.Κ.Α.) από τον Δήμο Αλίμου, για συνέχιση της συνδιοργάνωσης των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για το έτος 2019.
9ο ΘΕΜΑ Έγκριση διενέργειας για τη συνδιοργάνωση μουσικής συναυλίας του Δήμου Αλίμου και του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.
10ο ΘΕΜΑ Έγκριση διενέργειας και εξειδίκευση πίστωσης για την διοργάνωση της θεατρικής παράστασης «Οι Ψευτοσπουδαίες».
11ο ΘΕΜΑ Έγκριση διενέργειας και εξειδίκευση πίστωσης για την διοργάνωση Συμφωνικής Συναυλίας.
12ο ΘΕΜΑ Αιτιολογική έκθεση για τροποποίηση σύμβασης για την υπηρεσία «Καθαρισμός Φρεατίων Υδροσυλλογής».
13ο ΘΕΜΑ Έγκριση 1ου ΑΠΕ – Τακτοποιητικού και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ Δ 106».
14ο ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης επί της με αρ. πρωτ. 12092/17.05.2019 Ένστασης των κ.κ. Παύλου, Κίμωνος, Χριστίνας Σούρλα κ.λπ.
15ο ΘΕΜΑ Εγκατάσταση νέου επίγειου υποσταθμού Μ.Τ. τύπου compact.

Δες άλλες ειδήσεις από τον Δήμο Αλίμου εδώ

Νότια Προάστια 18 Ιουνίου 2019

dimotiko-simvoulio