Δύσκολη αυτή την ώρα η Παραλιακή. Ζωντανά η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Αυστηρές ποινές στους “πονηρούς” που προσπερνάνε στο φανάρι τα αυτοκίνητα που περιμένουν και μπαίνουν πρώτοι(και για τα μηχανάκια).

Τα έργα που γίνονται στον Φαληρικό όρμο άρχισαν αν επιβαρύνουν την κλυκλοφορία. Ετσι σχεδόν απροσπέλαστη δείχνει αυτή την ώρα η Νέα Παραλιακή στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη.
Η βεβαρυμένη κίνηση ξεκινά από το ποτάμι όπου από το ύψος του Ρέντη μέχρι και την συμβολή της με την Νέα Παραλιακή, τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν.
Η Βουλιαγμένης παρουσιάζει δυσκολίες από το ύψος της Ιασωνίδου έως τα φανάρια της τροχαίας.

Δες την κίνηση στους δρόμους ζωντανά εδώ

Facebook
Twitter
πονηροι στα φαναρια

Αυστηρές ποινές στους “πονηρούς” που προσπερνάνε στο φανάρι τα αυτοκίνητα που περιμένουν και μπαίνουν πρώτοι (και για τα μηχανάκια).

Η επαναφορά στους κανονικούς μετά το καλοκαίρι ρυθμούς επαναφέρει και την ποινή για όσους “πονηρούς” περνούν τα αυτοκίνητα που περιμένουν στο φανάρι και μπαίνουν πρώτοι στην ουρά, μία τακτική που εφαρμόζουν οι μοτοσυκλέτες.
Αυτή η κίνηση τους φυσικά είναι παράνομη αφού απαγορεύεται να πατούν την διαχωρίστική γραμμή που σηματοδοτεί το φανάρι (ή την διάβαση).
Αυτή η παράβαση επιφέρει ποινή 700€ και επί τόπου αφαίρεση του διπλώματος για δύο μήνες.
Οι πληροφορίες δε φέρουν την τροχαία να είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, οπότε καλό είναι οι “έξυπνοι” να έχουν τον νου τους.

Δες άλλες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο εδώ

Notia Today 10 Σεπτεμβρίου 2019