Δολοφονία Μακρή στην Βούλα.Και ο δεύτερος δράστης στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο δράστες της υπόθεσης που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, της εν ψυχρώ εκτέλεσης επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας θα οδηγηθούν στην διακιοσύνη.

Facebook
Twitter
Δολοφονια Μακρη

Ο δεύτερος δολοφόνος, (αδεφός του πρώτου) του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε στο Πανόραμα της Βούλας, είναι στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας εδώ και 24 ώρες.
Αυτό κατέστη δυνατό μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης του από την γειτονική Βουλγαρία, στην οποία εντοπίστηλε και συενελλήφθη, μετά την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης στην οποία είχαν προχωρήσει οι Ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε έρθει μαζί με τον αδελφό του στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Γιάννη Μακρή.
Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στον τόπο της δολοφονίας,έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στο πανόραμα της Βούλας.
Την επόμενη ημέρα μετλα την δολοφονία, ο ίδιος επέστρεψε στη Βουλγαρία.
Η σύλληψη του έγινε στα τέλη Ιουλίου από τις ειδικές δυνάμεις της Βουλγαρίας, ενώ ο αδερφός του είχε συλληφθεί από τον Απρίλιο.

Δες άλλες ειδήσεις από το αστυνομικό ρεπορτάζ εδώ

Notia Today 23 Αυγούστου 2019