Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας για το σχολικό έτος 2019-2020

Ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Γλυφάδας οι τελικές λίστες των εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, αφού αξιολογήθηκαν τα αιτήματα και ολοκληρώθηκε η διαδικασί εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ, με τα voucher από την ΕΕΤΑΑ.

Ένσταση ως προς τα αποτελέσματα μπορούν να υποβάλουν όσοι γονείς επιθυμούν μέχρι και την Παρασκευή, 30 Αυγούστου, στο ΚΑΠΠΑ (Καραϊσκάκη 34 & Τσιτσάνη, εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας ξεκινούν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου.

Παιδικοι σταθμοι

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο διάστημα από 2-13 Σεπτεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο, μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, όσες θέσεις μείνουν κενές θα καλυφθούν με τους επιλαχόντες.

Ως προς τους βρεφικούς σταθμούς, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για νέο κύκλο εγγραφών, με τη λειτουργία νέου δημοτικού βρεφικού σταθμού (στην περιοχή Καραχάλιου) εντός του φθινοπώρου.

Το Σάββατο, 31 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμα χρονιά «ανοιχτή ημέρα» σε όλους τους παιδικούς σταθμούς. Κάθε οικογένεια μπορεί να γνωρίσει από κοντά τόσο το χώρο όπου θα βρίσκεται καθημερινά το παιδί το νέο σχολικό έτος, όσο και το προσωπικό του παιδικού σταθμού.

Στις 31 Αυγούστου, οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας ανοίγουν τις πόρτες τους από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και υποδέχονται τους γονείς και τους μικρούς μας φίλους. Μία ημέρα γνωριμίας («Open Day») στους χώρους που θα φιλοξενήσουν τα παιδιά όλη τη σχολική χρονιά! Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους των παιδικών σταθμών, να ενημερωθούν για τη λειτουργία τους και να γνωρίσουν τους παιδαγωγούς.

Για να δείτε τις λίστες με τους αριθμούς των Vouchers πατήστε εδώ

Δες άλλες ειδήσεις από την Γλυφάδα εδώ

Notia Today 10 Αυγούστου 2019