Ελληνικό Αργυρούπολη – αλλαγή παιχνιδιών και συντήρηση στις παιδικές χαρές

Εάν κυκλοφορήσεις είτε με τα πόδια είτε με αυτοκίνητο – ποδήλατο κ.λ.π. στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, είναι εμφανής η διαφορά που έφερε η πρώτη θητεία της διοίκησης του Γιάννη Κωνσταντάτου στην πόλη.

Ειδικά για τους παλιούς δημότες, που είχαν ζήσει τα … πέτρινα χρόνια η αλλαγή ήταν από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις που είχαν νοιώσει.

Τα πάρκα εκσυχρονίσθηκαν, οι πλατείες αναπλάστηκαν και ένας καταιγισμός από έργα μπήκε στην καθημερινότητα τους.

Η ανανέωση της εντολής διοίκησης βρίσκει τον δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης να εξαγγέλει για το επόμενο έτος αλλαγές στις παιδικές χαρές.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Ελληνικο Αργυρουπολη παιδικες χαρες

Να σημειώσουμε ότι οι 28 παιδικές χαρές που ανακαίνισε ο δήμος από το 2014 που ξεκίνησε η θητεία της διοίκησης έχουν πιστοποιηθεί.

Το 2020 θα ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης στις παιδικές χαρές και όπως αναφέρει ο κος Κωνσταντάτος σε ανακοίνωση στο facebook του θα γίνουν και αλλαγές των παιχνιδιών.

Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος ζητάει την γνώμη των … ειδικών. Δηλαδή των γονιών.

Περιμένει λοιπόν γνώμες και προτάσεις, για το τι θα ήθελαν περισσότερο οι γονείς στις παιδικές χαρές που πηγαίνουν τα παιδιά τους.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί στο profile του Δήμαρχου στο facebook, να διαβάσει την ανάρτηση του δημάρχου και να αφήσει με σχόλιο την πρόταση του.

Ο κος Κωνσταντάτος δεσμεύεται πως ότι είναι δυνατόν να γίνει θα γίνει

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης στο Facebook

Ζητάμε τις προτάσεις σας για τις παιδικές χαρές! Γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα!

Αν είμαι υπερήφανος για ένα σημαντικό έργο της θητείας μας είναι η ανακαίνιση 28 παιδικών χαρών που παραλάβαμε το 2014 σάπιες και ακατάλληλες και πρώτοι πιστοποιήσαμε σε όλη την Ελλάδα.

Το 2020 θα γίνει μια μεγάλη συντήρηση και αλλαγή παιχνιδιών ώστε να γίνουν ακόμα καλύτερες και πιο λειτουργικές όπως στην Κολοκοτρώνη , Σούρμενα κ.α γιατί ο χρόνος περνάει και οι φθορές είναι συνεχείς.

Θα ήθελα ως γονείς να μου πείτε τη γνώμη σας .

Τι θα θέλατε περισσότερο στις παιδικές χαρές που πάτε με τα παιδιά σας , τι λείπει ώστε να το συμπεριλάβω στην μελέτη μας.

Δεσμεύομαι πως ότι μπορεί να γίνει θα γίνει γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα τι θέλουν τα παιδιά μας στα οποία αξίζουν μόνο τα καλύτερα.

Διάβασε ακόμα

Facebook – Αποδεικτικά στοιχεία πλέον οι αναρτήσεις

Νότια Προάστια – Καλοκαιρινές θερμοκρασίες στις θάλασσες