Ως ενορίτης ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ενίσταται για τον νεοκλεγέντα Μητροπολίτη Γλυφάδας Αντώνιου

Για πολλαπλούς λόγους με πρώτο την παράνομη και παράτυπη υποψηφιότητα του Αντώνιου, κατέθεσε ένσταση ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κος Κωνσταντέλλος.
Σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά στον κο Σταυρόπουλο υποστήριξε ότι πολλοί ακόμα πολίτες έχουν καταθέσει ενστάσεις.
Ο κος Κωνσταντέλλος ανέφερε ότι δεν συμφωνεί καθόλου με τις θέσεις του Αντωνίου ο οποίος είναι ο διευθυντής του τμήματος της διαχείρισης της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Ο Αντώνιος του οποίου η θητεία στην διεύθυνση της διαχείρισης εκκλησιαστικής περιουσίας παρατάθηκε, θέλει να δώσει την περιοχή στα λιμανάκια Βουλιαγμένης να τα κάνει Μπιτσόμπαρα όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος.
Ο Δήμαρχος είπε ακόμα ότι θα προσφύγει και στο συμβούλιο της επικρατείας αν χρειαστεί.
Σε ερώτηση του κου Σταυρόπουλου για την ύπαρξη Beach bar που βρίσκεται ήδη στα λιμανάκια, ο κος Κωνσταντέλος είπε ότι το συγκεκριμένο μπαρ, βρίσκεται σε περιουσία της εκκλησίας, και η πολύχρονη λειτουργία του δεν έχει ενοχλήσει και μετά από τόσα χρόναι έχει νόμιμη υπόσταση.
Είπε όμως ακόμα ότι κάθε Άνοιξη γίνεται σχεδόν πόλεμος των υπηρεσιών του Δήμου με διάφορους οι οποίοι παίρνουν μισθωτήρια από την εκκλησία και προσπαθούν να ανοίξουν Beach bar στα λίμανάκια, πρόσθεσε δε ότι έχει ενημερώσει τον μακαριώτατο γι αυτές τις πρακτικές που ακολουθούνται από την διεύθυνση διαχείρισης της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Ακούστε  ολόκληρη την συνέντευξη του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κου Κωνσταντέλλου εδώ (η συνέντευξη ξεκινάει στο 1:02:00,

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος