Επιστολή Πατούλη στους Δημάρχους της Αττικής

Επιστολή στους Δημάρχους της Αττικής απέστειλε ο κος Πατούλης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους.
Στη επιστολή τους εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους μαζί με τα συγχαρητήρια γι ατην ανάληψη των καθηκόντων τους.
Επισημαίνει ότι η Περιφέρεια και ο ίδιος προσωπικά θα είναι δίπλα τους με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, ενώ όπως αναφέρει απαιτείται σχεδιασμός, πνεύμα καλής συνεννόησης και συνεργασίας.

Facebook
Twitter
πατουλης

Η επιστολή του κου Πατούλη

“Οι προσδοκίες από όλους μας είναι μεγάλες, όπως μεγάλα είναι και τα ζητήματα που έχουμε να διαχειριστούμε. Ζητήματα για τα οποία απαιτούνται σχεδιασμός, πνεύμα καλής συνεννόησης και συνεργασίας με απόλυτο σεβασμό στο διακριτό ρόλο του καθενός”.

“Η Περιφέρεια Αττικής και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την ανάπτυξη της Αττικής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της. Μετά από 13 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου γνωρίζω εξάλλου καλά τα θέματα του Α’ βαθμού της Αυτοδιοίκησης, αλλά και το πώς μπορεί να είναι αποδοτική η συνεργασία των Δήμων με την Περιφέρεια Αττικής.

Είμαι βέβαιος ότι μοιραζόμαστε κοινές αξίες, κοινούς στόχους και πάνω απ’ όλα το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν. Γι’ αυτό και προσβλέπω στην καλύτερη δυνατή συνεργασία μας προς όφελος των συμπολιτών μας και των τοπικών μας κοινωνιών”.

Δες άλλες ειδήσεις εδώ

Notia Today 2 Σεπτεμβρίου 2019