Έρχονται προσλήψεις για Πυροσβεστική, Ένοπλες Δυνάμεις και Λιμενικό. Σύνολο 3543 θέσεις

2 έως 20 Μαίου η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τις προκαταρκτικές εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές.
Κινήθηκε η διαδικασία για την πρόσληψη 1500 εποχικών πυροσβεστών

Αναλυτικά:
Η προκυρηξη για το Λιμενικό θα αφορά λιμενοφύλακες και δόκιμους σημαιοφόρους και θα είναι περίπου 200 στον αριθμό.
Η συγκεκριμένη προκήρυξη θα προβλέπει προσλήψεις μονίμων χωρίς Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά με μοριοδότηση.
Πιθανότατα θα συμπεριλαμβάνει και αθλητική δοκιμασία ενώ μάλλον θα είναι απαραίτητη και η γνώση μιας ξένης γλώσσας, όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr.

Εξάλου προχώρησε η διαδικασία για την έγκριση πρόσληψης 1500 πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης από τα υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών.
Συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Μ. Ξενογιαννακοπούλου υπέγραψαν την εγκριτική απόφαση της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006.
Αυτή αφορά την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης χιλίων πεντακοσίων Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης , με σχέση ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών για την Αντιπυρική περίοδο 2019.
Η συγκεκριμένη απόφαση εγκρίθηκε και επεγράφη κατόπιν σχετικού αιτήματος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τέλος, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε την προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ).
Αυτες είναι η σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝ∆),η σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ),η σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), η σχολή Ικάρων (ΣΙ),η σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και οι σχολές των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεμικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ).
Η υποβολή ηλεκτρονικά αίτησης-δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών θα γίνεται από την Πέμπτη 2 Μαΐου και ώρα 00:00 έως τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 24:00.

Νότια Προάστια 22/04/2019

Προσλήψεις