Υπομονή:Για 30 ημέρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όλο το 24ωρο στην Παραλιακή

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που θα χρησιμοποιήσουν την Παραλιακή αφού λόγω έργων στον Φαληρικό όρμο θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ.
Συγκεκριμένα από 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 09 Οκτωβρίου θα υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗ της κυκλοφορίας στην οδό Ιωάννου Φιξ από το ύψος της οδού Αιόλου έως την Παλαιά Λ. Ποσεδώνος.

Facebook
Twitter
Κυκλοφοριακό

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της παλιάς Λ. Ποσειδώνος προς το Παλαιό Φάληρο θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος – αριστερά Αφροδίτης – αριστερά Εσπέρου – Ιωάννου Φιξ .
Η εναλλακτική διαδρομή την οποία θα μπορούν να ακολουθήσουν οι οδηγοί είναι να παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος – αριστερά Αγ. Αλεξάνδρου – Ιωάννου Φιξ.
Τώρα όσοι κινούνται στο οδικό δίκτυο του Παλαιού φαλήρου προς την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά – συνέχεια προς Λ. Συγγρού – δεξιά Αλικαρνασσού – αριστερά Νικ. Πλαστήρα – αριστερά Λαμψάκου – αριστερά Δοϊράνης – δεξιά Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα .
Εναλλακτικά : θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά – συνέχεια προς Λ. Συγγρού – δεξιά Ζησιμοπούλου – αριστερά Ιάσωνος – αριστερά Αμφιθέας – Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα.

Οι οδηγοί ας οπλιστούν με υπομονή αφού αναμένεται το κυκλοφοριακό να επιβαρυνθεί σημαντικά αυτό το διάστημα των 30 ημερών.

Δες άλλες ειδήσεις από το αστυνομικό ρεπορτάζ εδώ

Δες το δελτίο τύπου της Αστυνομίας σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παραλιακή εδώ

Notia Today 9 Σεπτεμβρίου 201