ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

Το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου 2019 ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απευθύνθηκε στους πολίτες του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης οι οποίοι κατέκλυσαν τον χώρο στο Divani Apollon Palace.

Σε αυτή την εκδήλωση ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε απολογισμό της πενταετούς θητείας του.

Μεταξύ άλλων τόνισε “ζητάμε τη θετική σας ψήφο στις επερχόμενες εκλογές, για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, αγόγγυστα, μεθοδικά και οργανωμένα για τη Βάρη για τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη.
Για την πόλη της καρδιάς μας για την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας.
Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τα παιδιά μας και για τα παιδιά των παιδιών τους, καθότι την πόλη αυτή την έχουμε δανειστεί από αυτά, και οφείλουμε να την παραδώσουμε τουλάχιστον όπως την πήραμε.

Σήμερα μπορώ να σας κοιτώ όλους στα μάτια και να σας πω ότι τίμησα την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Σήμερα μπορώ να σας ζητήσω την ανανέωση της εντολής σας.
Δεν παρουσιάσαμε μακέτες για να μείνουν μακέτες,
Δεν κρυφτήκαμε πίσω από τη γραφειοκρατία, δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε ούτε καν για να κάνουμε εγκαίνια.
Μοναδικοί μας αντίπαλοι ο χρόνος και τα προβλήματα.
Κάναμε σημαντικό έργο, δεν τα διαφήμισαμε με εγκαίνια, πανηγύρια και ανακοινώσεις γιατί γιατί το βλέπετε καθημερινά, το βιώνετε καθημερινά, από το νέο δημοτικό φωτισμό στις παιδικές χαρές που παίζουν τα παιδιά σας και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ποτέ δεν είχαν γίνει τόσα έργα με τόση πίεση εν μέσω της οικονομικής κρίσης. “

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατά τη διάρκεια της δημοτικής θητείας του εκανε 250 μικρά και μεγάλα έργα η αξία των οποίων ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Πρωτοπορεί τοποθετώντας εξήμισι χιλιάδες φωτιστικά ψηφιακής τηλεματικής τεχνολογίας εξοικονομώντας 450.000 ευρώ ετησίως ενισχύοντας έτσι το οικολογικό προφίλ του Δήμου. 

Παραδόθηκαν 47 πιστοποιημένες παιδικές χαρές συνολικής έκτασης 30.000 τετραγωνικών μέτρων και αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Με τη χρηματοδότηση των εφοπλιστών Θανάση Μαρτίνου και Γιώργου Προκοπίου τους οποίους ευχαρίστησε κατά την διάρκεια της ομιλίας του έγιναν μελέτες αξίας εξακοσίων χιλιάδων ευρώ.
Ήρθαν στον δήμο 36 εκατομμύρια ευρώ για υδραυλικά έργα και δαπανήθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ για συντήρηση σχολείων.
Το μεγαλύτερο τεχνικό έργο της περιοχής αξίας 22 εκατομμυρίων ευρώ, αυτό δηλαδή της διευθέτησης του ρέματος του Κόρμπι ξεκίνησε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και με μεγάλη συμμετοχή του Δήμου. 

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε μάλιστα και στην παραχώρηση από την ΕΤΑΔ μετά από επίπονη διεκδίκηση από το δήμο, 540 στρεμμάτων παραλιακών εκτάσεων για μακροχρόνια χρήση με ήπιες παρεμβάσεις.
Τόνισε ότι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους είναι να προστατευτεί η περιοχή και να αυξηθεί το πράσινο όπως και το θαλάσσιο περιβάλλον, είναι πολλές οι απειλές όπως είπε αλλά θα τα καταφέρουμε. 

Τέλος αναφέρθηκε στα έργα που πρόκειται να γίνουν την επόμενη τετραετία, κάποια από αυτά είναι ήδη σε εξέλιξη και κάποια άλλα προγραμματίζονται.
Τέτοια είναι η ανακατασκευή του οδικού δικτύου, η ολοκλήρωση του Δημοτικού γηροκομείου,η ολοκλήρωση ανακαίνισης του πέτρινου κόκκινου κτιρίου, η αγορά οικόπεδο ενός στρέμματος στη Βάρκιζα για χώρο πρασίνου και στάθμευσης,Δημοτικό κολυμβητήριο, ανέγερση 2 ΚΑΠΗ και άλλα.
ΚΟ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ευχαρίστησε την αξιωματική αντιπολίτευση και τον πρώην δήμαρχο Σπύρο Πανά, διότι όπως είπε δεν επιδόθηκε σε στείρα αντιπολίτευση αλλά “έβαλε πλάτη” βλέποντας ότι τα έργα ήταν αναγκαία.

Στον επίλογο του απολογισμού έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι είναι 87 από τις τρεις δημοτικές ενότητες.
Στην χθεσινή εκδήλωση παρόντες ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος οι εφοπλιστές Θανάσης Μαρτίνος & Γιώργος Παπανδρέου, ο Πάρης Κασιδόκωστας. ο γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Νίκος Χαρδαλιάς κ.α.

Μοιράσου το άρθρο

Μητσοτάκης-Πατούλης: Τι συζήτησαν στην πρώτη συνάντησή τους μετά την κακοκαιρία στην Αττική – Πρώτο ΘέμαΜητσοτάκης-Πατούλης: Τι συζήτησαν στην πρώτη συνάντησή τους μετά την κακοκαιρία στην Αττική – Πρώτο Θέμαon February 16, 2022 at 12:59 pm

Μητσοτάκης-Πατούλης: Τι συζήτησαν στην πρώτη συνάντησή τους μετά την κακοκαιρία στην Αττική  Πρώτο ΘέμαΜητσοτάκης-Πατούλης: Τι συζήτησαν στην πρώτη συνάντησή τους μετά την κακοκαιρία στην Αττική  Πρώτο ΘέμαΜητσοτάκης-Πατούλης:

Read More »
Επικίνδυνος Ιός
prime-4
Notia Today Team

SOS από την Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Νέος επικίνδυνος Ιός.

Κλειδώνει τον υπολογιστή και απατούνται λύτρα για το αποκρυπτογραφικό κλειδί. Κυκλοφορεί μέσω ενσωματωμένων αρχείων σε email. Εκμεταλλεύεται κενό ασφαλείας παλαιότερων εκδόσεων ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικού συμπίεσης

Read More »

To ΑΠΕ εξαφάνισε ακόμα και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Η Εφημερίδα των ΣυντακτώνTo ΑΠΕ εξαφάνισε ακόμα και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Η Εφημερίδα των Συντακτώνon June 27, 2022 at 1:57 pm

To ΑΠΕ εξαφάνισε ακόμα και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  Η Εφημερίδα των ΣυντακτώνTo ΑΠΕ εξαφάνισε ακόμα και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  Η Εφημερίδα των ΣυντακτώνTo ΑΠΕ εξαφάνισε

Read More »

Γλυφάδα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης – Dikaiologitika NewsΓλυφάδα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης – Dikaiologitika Newson January 16, 2022 at 8:35 am

Γλυφάδα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης  Dikaiologitika NewsΓλυφάδα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης  Dikaiologitika NewsΓλυφάδα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης  Dikaiologitika NewsΟι τοπικές ειδήσεις σας – Βάρη –

Read More »

Ο σκύλος στο Μαξίμου διέκοψε τις δηλώσεις με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό -Μητσοτάκης: «Είναι λίγο φασαριόζος, συνήθως είναι ευγενής» [βίντεο] – iefimeridaΟ σκύλος στο Μαξίμου διέκοψε τις δηλώσεις με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό -Μητσοτάκης: «Είναι λίγο φασαριόζος, συνήθως είναι ευγενής» [βίντεο] – iefimeridaon September 30, 2021 at 10:31 am

Ο σκύλος στο Μαξίμου διέκοψε τις δηλώσεις με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό -Μητσοτάκης: «Είναι λίγο φασαριόζος, συνήθως είναι ευγενής» [βίντεο]  iefimeridaΟ σκύλος στο Μαξίμου διέκοψε τις δηλώσεις

Read More »