ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

Το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου 2019 ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απευθύνθηκε στους πολίτες του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης οι οποίοι κατέκλυσαν τον χώρο στο Divani Apollon Palace.

Σε αυτή την εκδήλωση ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε απολογισμό της πενταετούς θητείας του.

Μεταξύ άλλων τόνισε “ζητάμε τη θετική σας ψήφο στις επερχόμενες εκλογές, για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, αγόγγυστα, μεθοδικά και οργανωμένα για τη Βάρη για τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη.
Για την πόλη της καρδιάς μας για την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας.
Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τα παιδιά μας και για τα παιδιά των παιδιών τους, καθότι την πόλη αυτή την έχουμε δανειστεί από αυτά, και οφείλουμε να την παραδώσουμε τουλάχιστον όπως την πήραμε.

Σήμερα μπορώ να σας κοιτώ όλους στα μάτια και να σας πω ότι τίμησα την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Σήμερα μπορώ να σας ζητήσω την ανανέωση της εντολής σας.
Δεν παρουσιάσαμε μακέτες για να μείνουν μακέτες,
Δεν κρυφτήκαμε πίσω από τη γραφειοκρατία, δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε ούτε καν για να κάνουμε εγκαίνια.
Μοναδικοί μας αντίπαλοι ο χρόνος και τα προβλήματα.
Κάναμε σημαντικό έργο, δεν τα διαφήμισαμε με εγκαίνια, πανηγύρια και ανακοινώσεις γιατί γιατί το βλέπετε καθημερινά, το βιώνετε καθημερινά, από το νέο δημοτικό φωτισμό στις παιδικές χαρές που παίζουν τα παιδιά σας και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ποτέ δεν είχαν γίνει τόσα έργα με τόση πίεση εν μέσω της οικονομικής κρίσης. “

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατά τη διάρκεια της δημοτικής θητείας του εκανε 250 μικρά και μεγάλα έργα η αξία των οποίων ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Πρωτοπορεί τοποθετώντας εξήμισι χιλιάδες φωτιστικά ψηφιακής τηλεματικής τεχνολογίας εξοικονομώντας 450.000 ευρώ ετησίως ενισχύοντας έτσι το οικολογικό προφίλ του Δήμου. 

Παραδόθηκαν 47 πιστοποιημένες παιδικές χαρές συνολικής έκτασης 30.000 τετραγωνικών μέτρων και αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Με τη χρηματοδότηση των εφοπλιστών Θανάση Μαρτίνου και Γιώργου Προκοπίου τους οποίους ευχαρίστησε κατά την διάρκεια της ομιλίας του έγιναν μελέτες αξίας εξακοσίων χιλιάδων ευρώ.
Ήρθαν στον δήμο 36 εκατομμύρια ευρώ για υδραυλικά έργα και δαπανήθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ για συντήρηση σχολείων.
Το μεγαλύτερο τεχνικό έργο της περιοχής αξίας 22 εκατομμυρίων ευρώ, αυτό δηλαδή της διευθέτησης του ρέματος του Κόρμπι ξεκίνησε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και με μεγάλη συμμετοχή του Δήμου. 

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε μάλιστα και στην παραχώρηση από την ΕΤΑΔ μετά από επίπονη διεκδίκηση από το δήμο, 540 στρεμμάτων παραλιακών εκτάσεων για μακροχρόνια χρήση με ήπιες παρεμβάσεις.
Τόνισε ότι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους είναι να προστατευτεί η περιοχή και να αυξηθεί το πράσινο όπως και το θαλάσσιο περιβάλλον, είναι πολλές οι απειλές όπως είπε αλλά θα τα καταφέρουμε. 

Τέλος αναφέρθηκε στα έργα που πρόκειται να γίνουν την επόμενη τετραετία, κάποια από αυτά είναι ήδη σε εξέλιξη και κάποια άλλα προγραμματίζονται.
Τέτοια είναι η ανακατασκευή του οδικού δικτύου, η ολοκλήρωση του Δημοτικού γηροκομείου,η ολοκλήρωση ανακαίνισης του πέτρινου κόκκινου κτιρίου, η αγορά οικόπεδο ενός στρέμματος στη Βάρκιζα για χώρο πρασίνου και στάθμευσης,Δημοτικό κολυμβητήριο, ανέγερση 2 ΚΑΠΗ και άλλα.
ΚΟ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ευχαρίστησε την αξιωματική αντιπολίτευση και τον πρώην δήμαρχο Σπύρο Πανά, διότι όπως είπε δεν επιδόθηκε σε στείρα αντιπολίτευση αλλά “έβαλε πλάτη” βλέποντας ότι τα έργα ήταν αναγκαία.

Στον επίλογο του απολογισμού έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι είναι 87 από τις τρεις δημοτικές ενότητες.
Στην χθεσινή εκδήλωση παρόντες ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος οι εφοπλιστές Θανάσης Μαρτίνος & Γιώργος Παπανδρέου, ο Πάρης Κασιδόκωστας. ο γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Νίκος Χαρδαλιάς κ.α.

Μοιράσου το άρθρο

Φωτιά: Συναγερμός για ύποπτα ευρήματα στον Υμηττό – ΈθνοςΦωτιά: Συναγερμός για ύποπτα ευρήματα στον Υμηττό – Έθνοςon August 6, 2021 at 12:52 pm

Φωτιά: Συναγερμός για ύποπτα ευρήματα στον Υμηττό  ΈθνοςΦωτιά: Συναγερμός για ύποπτα ευρήματα στον Υμηττό  ΈθνοςΦωτιά: Συναγερμός για ύποπτα ευρήματα στον Υμηττό  ΈθνοςΟι τοπικές ειδήσεις σας – Βάρη –

Read More »

Δάφνη: Μπουκάλια και γιουχαϊσματα στον γυναικοκτόνο – TVXS – TV Χωρίς ΣύνοραΔάφνη: Μπουκάλια και γιουχαϊσματα στον γυναικοκτόνο – TVXS – TV Χωρίς Σύνοραon August 3, 2021 at 7:04 am

Δάφνη: Μπουκάλια και γιουχαϊσματα στον γυναικοκτόνο  TVXS – TV Χωρίς ΣύνοραΔάφνη: Μπουκάλια και γιουχαϊσματα στον γυναικοκτόνο  TVXS – TV Χωρίς ΣύνοραΔάφνη: Μπουκάλια και γιουχαϊσματα στον γυναικοκτόνο  TVXS –

Read More »
Συνεχίζεται το πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Notia Today Team

Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Συνεχίζεται το πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Με αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου η πρώτη φάση των

Read More »

Πέθανε ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής σε ηλικία 38 ετών – News247.grΠέθανε ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής σε ηλικία 38 ετών – News247.gron October 3, 2021 at 9:59 am

Πέθανε ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής σε ηλικία 38 ετών  News247.grΠέθανε ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής σε ηλικία 38 ετών  News247.grΠέθανε ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής σε ηλικία 38 ετών  News247.grΟι

Read More »

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ξήλωσαν ακόμα και τα πατώματα από την έπαυλη της Διονυσίου Αρεοπαγίτου – NewsITΆκης Τσοχατζόπουλος: Ξήλωσαν ακόμα και τα πατώματα από την έπαυλη της Διονυσίου Αρεοπαγίτου – NewsITon November 10, 2022 at 1:07 pm

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ξήλωσαν ακόμα και τα πατώματα από την έπαυλη της Διονυσίου Αρεοπαγίτου  NewsITΆκης Τσοχατζόπουλος: Ξήλωσαν ακόμα και τα πατώματα από την έπαυλη της Διονυσίου Αρεοπαγίτου  NewsITΆκης

Read More »