Ελληνική Ένωση Αμερικάνικου Μπιλιάρδου
Πανελλήνια Πρωταθλήματα Γυναικών – Νέων (U18) – Seniors 2019

18-21/4 Roi-Mat Club – King8 Club

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και σε εξαιρετικό κλίμα οι αγώνες των φετινών Πανελλήνιων πρωταθλημάτων στις κατηγορίες των Γυναικών – Νέων (U18) και 9μπαλου Seniors.
Οι αγώνες διεξήχθησαν ταυτόχρονα στις συνεργαζόμενες αγωνιστικές έδρες της ένωσης Roi-Mat Club (Γυναικών – Seniors) και King8 Club (Νέων).
Στους νέους ξεχώρισε ο Βαγγέλης Σεΐδης κατακτώντας για πρώτη φορά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος στα αγωνίσματα του 8μπαλου και του 10μπαλου.
Τον πρώτο τίτλο κατέκτησε επίσης ο Κώστας Ευσταθίου στο αγώνισμα του Straight Pool, ενώ ο περσινός πολυπρωταθλητής Έκτορας Παπαβασιλείου (Straight Pool, 9μπαλο και 10μπαλο) αρκέστηκε φέτος στον τίτλο του 9μπαλου.
Στην κατηγορία των Γυναικών φέτος κυριάρχησε η Λίτσα Μαυρίδογλου κατακτώντας τρεις από τους τέσσερις τίτλους στα αγωνίσματα του Straight Pool – 8μπαλου – 9μπαλου, με την Ανθή Κοπτσή Κοπτσή (η οποία θα εκπροσωπήσει μέσω της ένωσης την Ελλάδα στο φετινό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα) να κατακτά ξανά τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο αγώνισμα του 10μπαλου.
Στην κατηγορία των Seniors (9μπαλο) τον φετινό τίτλο κατέκτησε επάξια ο Ben Satchel.

Δες άλλες αθλητικές ειδήσεις εδώ

Νότια Προάστια 22/04/2019

μπιλιαρδο
Μπιλιάρδο
Μπιλιάρδο
Μπιλιάρδο
Μπιλιάρδο
Μπιλιάρδο
Μπιλιάρδο
Μπιλιάρδο
Μπιλιάρδο