Η NASA προσφέρει 16.500€ για να μείνεις ξαπλωμένος εξήντα ημέρες

16.500 ευρώ μπορεί να γίνουν δικά σας.
Εργοδότης; Η περίφημη NASA.
Τι πρέπει να κάνετε για να γίνουν αυτά τα ευρώ δικά σας; Να μείνετε ξαπλωμένοι για 60 ημέρες. Όταν λέμε όμως ξαπλωμένοι το εννοούμε. Δεν θα σηκωθείτε καθόλου από το κρεβάτι.

NASA

Δεν είναι και πολύ εύκολο αλλά τα 16.500 ευρώ ίσως να είναι ισχυρό κίνητρο για τους 60 εθελοντές που ζητά η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.
Οι βασικές ανάγκες των εθελοντών οπως (μπάνιο,φαγητό, τουαλέτα και λοιπά) θα πρέπει όλες να ικανοποιούνται σε οριζόντια θέση.
Η NASA ελπίζει ότι με αυτή την έρευνα που θα πραγματοποιήσει στους 60 θέλοντες θα κατανοήσει καλύτερα πώς επηρεάζει η βαρύτητα τα ανθρώπινο σώμα.
Ο απώτερος στόχος είναι να αναπτυχθούν μέθοδοι από τους ερευνητές μέσω των οποίων θα εξαλειφθούν οι επιπτώσεις που έχει η βαρύτητα στους αστροναύτες.
Με αυτό τον τρόπο θα περιοριστεί ο χρόνος γυμναστικής που χρειάζονται όσο βρίσκονται στο διάστημα.
Η NASA θα φροντίσει και για το βάρος των εθελοντών.
Ομάδα διατροφολόγων θα τους παρακολουθεί συνεχώς και θα διαμορφώνει τη διατροφή έτσι ώστε οι εθελοντές να μην πάρουν βάρος.
Στο πρόγραμμα εκτός από τη NASA λαμβάνει μέρος και το αεροδιαστημικό γερμανικό κέντρο και ο ευρωπαϊκός οργανισμός διαστήματος.
Στην πρώτη φάση αναζητούνται 24 άτομα 12 άνδρες και 12 γυναίκες για να ξεκινήσει άμεσα η έρευνα.
Η δεύτερη φάση είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει και πόσοι εθελοντές ακόμα θα χρειαστούν.
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι 24 έως 55 ετών να μην καπνίζουν και να γνωρίσουν απαραίτητα την Γερμανική γλώσσα

Νότια Προάστια 30/03/2019