Η προεκλογική συγκέντρωση της Συν-Πόρευσης με ομιλητή τον κο Μπούφη

Την Κυριακή 19 Μαΐου ο Θοδωρής Μπούφης μίλησε στην πλατεία Δημαρχείου στην Αργυρούπολη στα πλαίσια τη προεκλογικής του συγκέντρωσης..
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου ξεκίνησε με έναν ποντιακό θρήνο από τη βραβευμένη Βάσω Σαββίδου και προβλήθηκε βίντεο με εικόνες εκείνης της περιόδου.
Ο Θοδωρής Μπούφης ξεκίνησε το λόγο του με μία εκτενή αναφορά στη σημασία αυτής της ημέρας για τους Πόντιους αλλά και για το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης του οποίου οι θεμέλιοι λίθοι τέθηκαν από τους Πόντιους πρόσφυγες.
Ο ηγέτης της Συν-πόρευσης για άλλη μία φορά ήταν επικριτικός απέναντι στη σημερινή διοίκηση για τα πεπραγμένα της: μίλησε για τη σκανδαλωδώς χαμηλή απορρόφηση πόρων του Δήμου από επίσημες πηγές.
Ο κ Μπούφης ανέφερε πως μόνο το 6% των 20 εκατ που ανακοίνωσε ο σημερινός Δήμαρχος στον απολογισμό του ήρθαν στην πραγματικότητα στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Έτσι τεράστιοι πόροι έμειναν ανεκμετάλλευτοι και σημαντικοί τομείς όπως τα αντιπλημμυρικά έργα, η φροντίδα των πεζοδρομίων, η ανακύκλωση, παρέμειναν αφρόντιστοι.
Επίσης, ο κ Μπούφης επιτέθηκε στο σημερινό Δήμαρχο για τις αντιδημοκρατικές μεθόδους διοίκησης, για αλαζονική συμπεριφορά και ρεβανσιστικά αντανακλαστικά απέναντι στους διαφωνούντες δημότες.
Εθιξε επίσης την επιλογή της διοίκησης να επιτρέψει την παρέλαση των χουντικών και ρατσιστών παραστρατιωτικών Ο.Δ.Ε.Υ.Ω στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Αργυρούπολη.
Τέλος, μίλησε για το πρόγραμμα της παράταξης το οποίο είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας καταξιωμένων επιστημόνων και επαγγελματιών και χαρακτηρίζεται από ρεαλισμό αλλά και όραμα.
Κλείνοντας την εκδήλωσης, ο Θοδωρής Μπούφης παρουσίασε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του και εξήρε την αντιπροσωπευτικότητα του ψηφοδελτίου καθώς περιλαμβάνει πολύ μεγάλο αριθμό γυναικών, εκπροσώπους όλων των επιστημονικών πεδίων αλλά και δραστήρια μέλη της κοινωνίας των πολιτών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εσωτερικών κ Αλέξης Χαρίτσης, η Αναπληρώτρια Υπουργούς Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Θεανώ Φωτίου και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ Γιάννης Μπαλάφας.
Ακόμα, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ Χρήστος Κοκοτίνης καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νοτίου Τομέα με τη Ρένα Δούρου και τη «Δύναμη Ζωής» κα Αγγελική Λεβέντη, κα Μαρία Νερούτσου, κ Κάρεμ Ράουα, κ Θοδωρής Πελεκάσης και κα Άννα Φενερλή

Δες άλλα νέα από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης εδώ

Νότια Προάστια 21 Μαϊου 2019

Συν-πόρευση