Κλειστές λωρίδες στην Νέα Ποσειδώνος έως 3 Αυγούστου 

Από σήμερα και έως τις 3 Αυγούστου λόγω έργων στον Φαληρικό όρμο θα κλείνουν τμηματικά λωρίδες της Νέα Ποσειδώνος καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο στο ύψος των περιοχών του Μοσχάτου-Ταύρου και του Πειραιά στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Αναλυτικά:

Facebook
Twitter
χαρτης κυκλοφορίας

Από σήμερα και έως τις 30 Ιουλίου θα κλείσει η αριστερή λωρίδα με τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, για μήκος 450 μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στην συμβολή της Νέας Λ. Ποσειδώνος με την Κηφισσού εώς την συμβολή της με την οδό Αθ. Διάκου.
Από 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου κλείσει η δεξιά λωρίδα με τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, για μήκος 450 μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στην συμβολή της Νέας Λ. Ποσειδώνος με την Κηφισσού εώς την συμβολή της με την οδό Αθ. Διάκου.
Θα κλείσει επίσης η αριστερή λωρίδα του κλάδου εξόδου της Λ. Κηφισού προς την νέα Λ. Ποσειδώνος, για μήκος 650 μ., στο ρεύμα προς Γλυφάδα με τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο.
Και στις δύο περιπτώσεις η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα.

Σήμερα άλλωστε και έως τις 30 Ιουλίου στο Μοσχάτο θα κλείσει για όο το 24ωρο και για 1000 μέτρα η Καραολή Δημητρίου στον κλάδο εξόδου της προς την Εθνάρχου Μακαρίου γαι όλο το 24ωρο.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εξής εναλλακτικό δρομολόγιο: Οδός Καραολή Δημητρίου-δεξιά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου-αριστερά Εθν. Μακαρίου-ευθεία Παλαιά Λ. Ποσειδώνος προς Μοσχάτο.

Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δες ζωντανά την κίνηση στους δρόμους εδώ

Δες άλλες ειδήσεις εδώ

Notia Today 26 Ιουλίου 2019