Κόντρα Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης με Δήμο Αλίμου

Μένεα πνέει εναντίον του Γιάννη Κωνσταντάτου Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης.
Η δεύτερη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού πόλου Ελληνικού-Αγ. Κοσμά, την Πέμπτη 19/09 σύμφωνα με τα όσα είπε ο κος Κονδύλης στο Δημοτικό συμβούλιο Αλίμου δεν έγινε σε καθόλου καλό κλίμα.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Ανδρέας Κονδύλης Γιάννης Κωνσταντάτος

Ο φορέας αυτός θα διαχειρίζεται τα απορρίμματα και τον ηλεκτροφωτισμό όταν δημιουργηθεί ο οικισμός, πρόεδρος του δε είναι ο κος Κωνσταντάτος.

Χαρακτηριστικά όπως είπε ο κος Κονδύλης στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλίμου,η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Φορέα έγινε σε κλίμα έντασης και καθόλου  δημιουργικό.

Ο κος Κονδύλης είπε ότι ο φορέας δεν προχωράει καλά, δεν έχει προϋπολογισμό, δεν έχει στελεχωθεί με υπαλλήλους, αλλά παρ’ όλο που δεν έχει προϋπολογισμό προχώρησε στην πρόσληψη δικηγόρου για να αντιδικήσει με τον Δήμο Αλίμου στην δίκη που έχει ανοίξει στο Σ.τ.Ε., όπου ο Δήμος Αλίμου έχει προσφύγει για να προσβάλλει την Κ.Υ.Α. των κ.κ. Σκουρλέτη και Τσακαλώτου σχετικά με ζητήματα εσωτερικής οργάνωσης του φορέα.

Στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο του φορέα, υπήρξε ενημέρωση ότι και ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης στρέφεται δικαστικά εναντίον του Δήμου Αλίμου υπερασπιζόμενος την ΚΥΑ Σκουρλέτη – Τσακαλώτου.

Ο κος Κονδύλης όπως ανέφερε στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλίμου εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και για την εκδήλωση που ετοιμάζει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στις 3 Οκτωβρίου (Ελληνικό πρωτεύουσα των επενδύσεων) λέγοντας ότι το θέμα του Μητροπολιτικού πάρκου δεν είναι δημοτικό, αφορά τουλάχιστον 3 Δήμους και την Εθνική Οικονομία και θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται σαν διαδημοτικό.

Ο κος Κονδύλης κατηγόρησε τον κο Κωνσταντάτο για επιθετική συμπεριφορά, ενώ σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα είπε ότι ο κος Κωνσταντάτος ζήτησε στην συνεδρίαση να βγει από την είθουσα η συνοδεία του κου Κονδλύλη και η εκπρόσωπος του Δήμου Γλυφάδας με την αιτιολογία ότι δεν ήταν μέλη του σώματος.

Κλείνοντας την ενότητα αυτή ο κος Κονδύλης είπε ότι και ο δικός του προβληματισμός και αυτός του Δημάρχου Γλυφάδας είναι πολύ μεγάλος και τις επόμενες ημέρες οι δύο δήμαρχοι θα συναντηθούν για να δουν τι θα προτείνουν στα Δημοτικά συμβούλια των πόλεων τους.

Δείτε το απόσπασμα του βίντεο από το Δημοτικό συμβούλιο του Αλίμου με τις δηλώσεις του κου Κονδύλη επί του θέματος

Δες άλλες ειδήσεις εδώ

Notia Today 26 Σεπτεμβρίου 2019