Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Παπανικολάου στο Αθλητικό κέντρο Γλυφάδας

Με παλμό, ενθουσιασμό και μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική αυγκέντρωση του Γιώργου Παπανικολάου στο .
Ο νυν Δήμαρχος παρουσίασε στην ομιία του το έργο που έγινε στην διάρκεια της θητεία του.
Στην συνέχεια ο κος Παπαανικολάου παρουσίασε τους υποψηφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Υπογράμμισε ότι όλα τα έργα που περιλαμβάνονται στον απολογισμό της δημοτικής αρχής είναι έργα που ξεκίνησαν, οργανώθηκαν, μελετήθηκαν, κατασκευάστηκαν και σήμερα λειτουργούν, όλα μέσα στη θητεία της δικής του διοίκησης.
Ο Δήμαρχος της Γλυφάδας ανέφερε ότι τώρα πλέον έχουν αναβαθμιστεί οι λειτουργίες, έχουν δημιουργηθεί νέες υποδομές με πολλές μεγάλες δυνατότητες που κάνουν την Γλυφάδα μία νέα πόλη.
Ο κος Παπανικολάου αναφέρθηε στο τρίπτυχο πάνω στο οποίο μπήκαν τα θεμέλια της προσπάθειας της προηγούμενης πενταετίας και πάνω σε αυτά θα συνεχιστεί η προσπάθεια της επόμενης θητείας.
Ευθύνη – Συνέπεια – Αγάπη γα την πόλη.
Ευθύνη, για τον ίδιο και τα μελη του συνδυασμού του να προχωρούν, να αποφασίζουν, να συγκρούονται με τα τοπικά συμφέροντα.
Συνέπεια ώστε αυτά για τα οποία δεσμεύεταιί να γίνονται πράξη.
Αγάπη για την πόλη, για τον τόπο, για τις γειτονιές.
Οσον αφορά τα πλάνα που έχει για την επόμενη θητεία, ο κος Παπανικολάου,αναφέρθηκε και δεσμεύθηκε για συνέχεια των αναπλάσεων, δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης, κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, νέους πεζόδρομους, νέους ποδηλατόδρομους.
Τα σχέδια του Δήμαρχου για την Γλυφάδα της επόμενης πενταετίας αφορούν τον παραλιακό αστικό ιστό αλλά και τις γειτονιές στους πρόποδες του Υμηττού, στις οποίες θα δοθεί η ιδια βαρύτητα και προσοχή.
Ο κος Παπανικολάου τόνισε την ανάγκη συνεργασίας με την ολιτεία στα ζητηματα της ασφάλειας ενώ αναφέρθηκε και στην σημαντικότητα της επέκτασης του μετρό έως την Γλυφάδα.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο Γιώργος Παπανικολάου ζήτησε μια ισχυρή, πλατιά εντολή στις 26 Μαΐου αναφέροντας χαρακτηριστικά «δεν θα υπάρξει ημέρα χωρίς πάλη για να γίνει η πόλη καλύτερη. Με ευθύνη, με αγάπη, με συνέπεια”.

Δες άλλες ειδήσεις απο την Γλυφάδα εδώ

Νότια Προάστια 19 Μαϊου 2019

προεκλογικη συγκεντρωση Παπανικολαου