1ο Βραβείο Project Research για τους εκπληκτικούς INVENTORS

Στην πρώτη τους συμμετοχή οι Inventors, 5 κορίτσια και 5 αγόρια, μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, κατέκτησαν το 1ο Βραβείο Project Research στον διαγωνισμό στο Houston των Ηνωμενων Πολιτειών

Μέρος της άλλης Ελλάδας, της Ελλάδας που παλεύει, της Ελλάδας που αγωνίζεται, της Ελλάδας που διακρίνεται σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον και οι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.
Ονόμασαν την ομάδα τους Inventors, όπως τους γνωρίσαμε εμείς μέσω του Παννεληνίου πρωταθλήματος Εκπαιδευτικής ρομποτικής FIRST Lego League.

inventors

Oι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας οι Inventors, μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,ταξίδεψαν στο μακρινό Houston των Η.Π.Α.
Εκεί διαγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Festival.
Κατόπιν ενημέρωσης από τον δάσκαλο που τους συνόδεψε, τον κο Αντώνη Σκέλλα, με ανάρτηση του στο Facebook, τα παδιά κατέκτησαν και το 1ο Βραβείο Project Research, ενώ ήταν προτεινόμενοι και σε 7 από τις 9 κατηγορίες του διαγωνισμού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κου Σκέλλα.
“Στην πρώτη τους συμμετοχή οι Inventors, 5 κορίτσια και 5 αγόρια, μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, κατέκτησαν την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST Lego League! Μετά τη νίκη τους αποδέχτηκαν την πρόσκληση να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Festival που διοργανώθηκε στο Χιούστον των ΗΠΑ.
Εκεί έκαναν το απίθανο!

Γυρίζουν πίσω έχοντας στις αποσκευές τους το 1ο Βραβείο Project Research. Αλλά δε σταμάτησαν εκεί.
Ήταν προτεινόμενοι για βραβείο στις 7(!!!) από τις 9 κατηγορίες του Διαγωνισμού:
👉Mechanical Design
👉Strategy and Innovation
👉Research
👉Innovative Solution
👉Presentation
👉Teamwork
👉Gracious Professionalism
Συνολικά στο διαγωνισμό οι κριτές τους έδωσαν Άριστα σε 23 από τις 27 κατηγορίες στις οποίες αξιολογήθηκαν.
Απίστευτα νούμερα που τους κατατάσσουν πλέον στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου! “
Συγχαρητήρια και από εμάς εδώ στο Notiatoday στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς τους. Πάντα πρωτοπόροι τους ευχόμαστε σε ότι κάνουν στην ζωή τους.

Διάβασε άλλες ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εδώ

Νότια Προάστια 21/04/2019