Οι ομάδες διασποράς της Ανομίας ανέλαβαν την ευθύνη για την φωτιά στην Μαρίνα Αλίμου

H οργάνωση “Ομάδες διασποράς τςη Ανομίας ” ανέλαβαν την ευθύνη για το μπαράζ των εμπρηστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Μεταξύ αυτών και η εμπρηστική επίθεση σε σκάφος στην Μαρίνα του Αλίμου.

«Τα τελεσίγραφα επιστρέφονται…» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανάρτησή τους για την ανάληψη της ευθύνης που έγινε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού περιεχομένου.

«Σαν μια πρώτη απάντηση στο τελεσίγραφο του Χρυσοχοίδη αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις παρακάτω εμπρηστικές επιθέσεις» λένε χαρακτηριστικά:

Οι ομάδες διασποράς της Ανομίας ανέλαβαν την ευθύνη για την φωτιά στην Μαρίνα Αλίμου

– Στην μαρίνα του Αλίμου γιατί «η χλιδή τους είναι βαμμένη με αίμα και αξίζει να χαθεί στις φλόγες της εξέγερσης» οπως υποστηρίζουν.

– Σε όχημα εταιρίας σεκιούριτι στο Περιστέρι, «καθώς οι σεκιουριτάδες αποτελούν την προεικόνιση της ιδιωτικής αστυνομίας του νεοφιλελεύθερου μέλλοντος».

– Στην καφετέρεια – ζαχαροπλαστείο του διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ Νίκο Ρωμανό, καθώς συμφωνα με τους εμπρηστές «τα στελέχη και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ξέρουν ότι η κρατική βία που προκαλούν με τις πολιτικές τους θα επιστραφεί».

– Στο σπίτι του αστυνομικού συντάκτη Θεωδόση Πάνου, επειδή «όσοι αποτελούν την φωνή της καταστολης και διαμορφώνουν την κρατική προπαγάνδα βρίσκονται εκτεθημένοι και τα σπίτια τους είναι γνωστά».

πηγή lawandorder.gr

Διαβάστε ακόμα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή λόγω έργων σε Γλυφάδα και Βούλα

Λόγω οδικών έργων, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή, κατά το χρονικό διάστημα από 12.12.2019 έως 21.12.2019 read more

Γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει να δημιουργήσουν e-shop σήμερα;

Η ανάγκη στην σημερινή εποχή για γνώση του πελάτη και αποτελεσματική αλληλεπίδραση read more