Στη Crepaland θα δοκιμάσεις μία ποικιλία γευστικές και εκλεκτές κρέπες και snacks σε ένα καλόγουστο χώρο στην Ανω Γλυφάδα.

Η ιδέα έπεσε από τον Νίκο, το απόγευμα του Σαββάτου. Ρε δεν πάμε για καμμιά κρέπα πριν να βγούμε?
Δεν θέλαμε και πολύ εδώ που τα λέμε. O Κώστας ως συνήθως δεν ήθελε κρέπα αλλά τον ψήσαμε, κάτι θα έβρισκε του γούστου του.
Το επόμενο ματσάκι παίχτηκε στο που να πάμε, αλλά η Νίκη ήταν ανένδοτη και κέρδισε. Θα πηγαίναμε στην CrepaLand στην Γεωργίου Γεννηματά.

Crepa Land

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο, ανεβήκαμε την Κύπρου στην Αργυρούπολη, συνεχίσαμε στην Γεωργίου Γεννηματά και … φτάσαμε.
Στρίψαμε δεξία στην Αιγύπτου, παρκάραμε στα γρήγορα και… μπουκάραμε αφού το στομάχι είχε δεθεί κόμπος.
Στη Crepaland θα δοκιμάσεις μία ποικιλία γευστικές και εκλεκτές κρέπες και snacks σε ένα καλόγουστο χώρο στην Ανω Γλυφάδα.

Οι συνδυασμοί γεύσεων πέραν από την ποικιλία τους μας έκανε εντύπωση και η πρωτοτυπία τους.
Οι λάτρεις των γλυκών γεύσεων θα βρούν εδώ τον επίγειο παράδεισό τους.

Η ευχάριστη έκπληξη έρχεται ρίχνοντας την πρώτη ματιά στον κατάλογο. Το κατάστημα δεν σερβίρει μόνο κρέπες αλλά το μενού είναι ιδιαίτερα πλούσιο.
Σαλάτες και Club Sandwich βρίσκονται εκεί για όποιον θέλει κάτι διαφορετικό (στην προκειμένη περίπτωση ο Κώστας), ενώ είναι αδύνατο να δεις μία βάφλα και να μην την παραγγείλεις.
Εγώ με την Νίκη διαλέξαμε δύο αλμυρές κρέπες, ο Κώστας ένα Club και στη συνέχεια τα βαφλάκια (καταπληκτικά) έκλεισαν το βραδινό με τον καλύτερο τρόπο.

Πήραμε και καφεδάκι (για τον δρόμο) και υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας να ξαναεπισκεφθούμε την Crepaland με πρώτη ευκαιρία! Εγώ πάντως είμαι ο τυχερός της παρέας γιατί δουλεύω στον Αλιμο και το delivery θα πάει και θα έρθει!

Αλμυρή κρέπα
Delicious waffle pieces #Wafflino!🔝🍫
crepa land
Μεσημέρι στη δουλειά και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις φέρει ταπεράκι. Και τώρα? Το #CrepalandGlyfada έχει τη *νόστιμη* λύση! Κάλεσε στο 📞 221 0965 0100 και σε μερικά λεπτά θα έχεις μία λαχταριστή κρέπα στο χώρο σου! 😋
#Pancakes Το καλύτερο πρωινό σε περιμένει στο #CrepalandGlyfada!
Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ελαφρύ γεύμα το #CrepalandGlyfada έχει την ιδανική λύση, #ClubSandwich με κοτόπουλο και τραγανές πατάτες. Χόρτασε και απόλαυσε!
Ο γλυκός συνδυασμός κρέπας με διπλή σοκολάτα και φράουλες σου χαρίζει τις πιο γλύκες καλοκαιρινές στιγμές απόλαυσης! 📞210 9650100
🌞 —Capuccino at Crepaland Glyfada.