Πρεμιέρα σήμερα 15/07 για το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2019 με Mary Poppins Returns

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα 15 ιουλίου για το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2019.
Θα προβληθεί στις 21:00 το βράδυ στην Πλατεία Καραϊσκάκη, το έργο Mary Poppins Returns και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Η Mary Poppins Returns είναι ένα Musical Αμερικανικής παραγωγής του 2018 σε σκηνοθεσία Rob Marshall.
Το σενάριο γράφτηκε από τον David Magee και η ιστορία από τους Magee, Marshall και John DeLuca.
Με βάση τη σειρά βιβλίων Mary Poppins από τον PL Travers, η Mary Poppins Returns είναι η συνέχεια της ταινίας Mary Poppins του 1964.
Πρωταγωνιστούν η Emily Blunt ως Mary Poppins, και οι Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Dick Van Dyke, Angela Lansbury, Colin Firth και Meryl Streep.
Στην δεκαετία του 1930 στο Λονδίνο, είκοσι πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας, η Mary Poppins, η πρώην νταντά της Jane και Michael Banks, που επιστρέφει ένα χρόνο μετά από μια οικογενειακή τραγωδία.
Η ταινία έχει κάνει εισπράξεις πάνω από 349 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο και έλαβε θετικές αναθεωρήσεις από τους κριτικούς, οι οποίοι επαίνεσαν τη δράση της (ιδιαίτερα Blunt), την κατεύθυνση, τη μουσική, τα κοστούμια.
Επιλέχθηκε τόσο από το Εθνικό Συμβούλιο Αναθεώρησης όσο και από το American Film Institute ως μία από τις δέκα πρώτες ταινίες του 2018 και είχε πολλές υποψηφιότητες για βραβεία, μεταξύ των οποίων τέσσερα στα 76 βραβεία Golden Globe (συμπεριλαμβανομένης της Best Motion Picture – Μουσική ή Κωμωδία) στο 24ο Βραβείο κριτικών, τρία στο 72ο Βραβείο Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και ένα βραβείο SAG για το Blunt στο 25ο Βραβείο Guild Actors Guild.
Έλαβε επίσης υποψηφιότητες για Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι (“The Place Where Lost Things Go”), Καλύτερο Σχεδιασμό Παραγωγής και Καλύτερο Κοστούμι στα 91α Βραβεία Όσκαρ.

Το φεστιβάλ στην Γλυφάδα θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι με ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες για όλα τα γούστα, από τους εκρηκτικούς Onirama μέχρι τον αιώνιο έφηβο Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το μοναδικό Λευτέρη Πανταζή και άλλους πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το Notia Today στα social facebook και twitter για να έχετε καθημερινή ενημέρωση για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Δες άλλες ειδήσεις από την Γλυφάδα εδώ

Notia Today 15 Ιουλίου 2019