Αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών 2019 στα Νότια Προάστια

Με ενσωματωμένα πάνω από το 15% των εκλογικών τμηάτων δείχνει μια σαρωτική επικράτηση τον κ.κ. Κονδύλη Ανδρέα στον Αλιμο, κου Κωνσταντάτου στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, κου Παπανικολάου στην Γλυφάδα και κου Κωνσταντέλλου στον Δήμο Βαρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Ο μόνος Δήμος που φαίνεται να πηγαινει σε εκογές την δεύτερη Κυριακή είναι ο Δήμος Ηλιούπολης. Εκεί με ενσωματωμένο το 13,5%, προηγείται ο κος Βαλασόπουλος με 32,57%.
Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο κος Χατζηδάκης με 15,37% ενώ από κοντά ακολουθεί και ο κος Ευσταθίου Αναστάσιος με 13,98%.
Στους άλλους δήμους η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που πολύ δύσκολα θα δούμε δεύτερο γύρο.
Αναλυτικά:
Στον Δήμο Αλίμου με ενσωματωμένο το 17,81% των εκλογικών τμημάτων, ο κος Ανδρεας Κονδύλης προηγείται με 68,04% ενω ο Δεύτερος κος Τσαμήτας βρίσκεται στο 9,88%.
Στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης με ενσωματωμενο το 32%,ο κος Γιάννης Κωνσταντάτος προηγείται με 69,78% με δεύτερο τον κο Κορτζίδη με 10,32%.
Στην Γλυφάδα ο κος Παπανικολάου προηγείται με 80,79% με δεύτερο τον κο Θεοδοσόπουλο Στυλιανό με 4,66%. Τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται ενώ έχει ενσωματωθεί το 15% των εκλογικών τμημάτων.
Τέλος στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με ενσωματωμένο το 25% το των εκλογικών τμημάτων ο κος Κωνσταντέλλος προηγείται με 71%, ενώ δεύτερος είναι ο κος Δαβάκης Δημήτριος με 12,09%.
Δείτε από το υπουργείο εσωτερικών τα αποτελέσματα καθώς ενσωματώνονται και άλλα εκλογικά τμήματα
Για τον Δήμο Αλίμου κλικ εδώ
Για τον Δήμο Ηλιούπολης κλικ εδώ
Για τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης κλικ εδώ
Για τον Δήμο Γλυφαδας κλικ εδώ
Για τον Δήμο Βαρης Βούλας Βουλιαγμένης κλικ εδώ

Νότια Προάστια 26 Μαϊου 2019