Ρεπούση: Δεν θέλω πλέον να είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Ενοχλημένη είναι η κα Ρεπούση από την μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της την Τρίτη από το Μέγαρο Μαξίμου και για τον λόγο αυτό ακύρωσε την υποψηφιότητα της στις Ευρωεκλογές.
Οι πληροφορίες λένε ότι ακόμα περισσότερο στο μάτι της κας Ρεπούση έχει μπει ο κος Χριστόφορος Βερναδάκης.

Ο λόγος είναι η συνεχεις διαβεβαιώσεις του ότι το όνομα της θα βρικόταν ανάμεσα σε αυτά που θα ανακοινώνονταν την Τρίτη.
Τα γεγονότα τελικά δείχνουν ότι ο κος Τσίπρας επέλεξε την ανακοίνωση των ονομάτων του μου Κόκκαλη και της κας Ραλλίας Χρηστίδου για την παρουσίαση της Τρίτης.
Άφησε δε τα ονόματα που θέλει για γέφυρες με την κεντροαριστερά, να τα ανακοινώσει στις 6 Απριλίου,όπου οργανωνεται μεγάλη εκδήλωση απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανακοίνωση της κας Ρεπούση στο Facebook έχει ως εξής:
Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε.

Δες άλλα θεματα πολιτικής εδώ

Νότια Προάστια 28/03/2019

Μαρία Ρεπούση