Σύλληψη μετά από καταδίωξη από την ομάδα ΔΙΑΣ δύο Ρομά στην Ηλιούπολη

Δύο Ρομά συνελήφθησαν από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής και του οχήματος του Α.Τ. Ηλιούπολης.
Οι άνδρες της ΔΙΑΣ καταδίωξαν και συνέλαβαν τους δύο Ρομά οι οποίοι είχαν κάνει διάρηξη σε σπίτι στη περιοχή.
Η Ενωση Αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. συγχαίρει τους συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής και του οχήματος του Α.Τ. Ηλιούπολης για την ενέργεια τους αυτή και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH
Τo Σάββατο 08/06/2019, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής και του οχήματος του Α.Τ. Ηλιούπολης, άτομα Roma τα οποία προέβησαν σε διάρρηξη οικίας.
Ειδικότερα τις μεσημβρινές ώρες της 08/06/2019, Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής και του οχήματος του Α.Τ. Ηλιούπολης συνέλαβαν, κατόπιν καταδίωξης, στην περιοχή της Ηλιούπολης δύο (2) ημεδαπούς Roma -εκ των οποίων ο ένας είναι σεσημασμένος- οι οποίοι νωρίτερα, είχαν διαρρήξει οικία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία (τιμαλφή και χρήματα).
Εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον κ. Εισαγγελέα.
Παρά την έλλειψη προσωπικού και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής και το Α.Τ. Ηλιούπολης, οι συνάδελφοι επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως, η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του.
Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής και του Α.Τ. Ηλιούπολης, θα συνεχιστούν.
Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος ο Γεν. Γραμματέας ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος

Δες άλλες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο εδώ

Νότια Προάστια 10 Ιουνίου 2019

Πηγή