Συνάντηση για το Ελληνικό του Γιάννη Κωνσταντάτου με τους αρμόδιους υπουργούς

Μετά από πρόσκληση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη που έχει αναλάβει την υλοποίηση της επένδυσης του Ελληνικού, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος συναντήθηκε μαζί τους με θέμα το Ελληνικό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ανέβασε στην σελίδα του ο κος Δήμαρχος, πραγματοποιήθηκε μια μακρά συνάντηση εργασίας με τον κο Γεωργιάδη, με τον Υπουργό Οικονομικών κον Χρήστο Σταίκουρα , τον Υφυπουργό Οικονομικών Θοδωρή Σκυλακάκη αλλά και τηλεφωνικά με τους Υπουργούς Εσωτερικών κον Τάκη Θεωδωρικάκο και Υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη.
Οι υπουρτγοί. ενημερώθηκαν θεσμικά για όλα τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας που συνδέονται με την Επένδυση και φυσικά τον Φορέα που θα λειτουργήσει άμεσα και που είναι πρόεδρος ο Γιάννης Κωνσταντάτος.
Ο κος Κωνσταντάτος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος απο τη ταχύτητα και το ενδιαφέρον του Υπουργού για την άμεση έναρξη του έργου που συντονίζει και την επίλυση όλων των εκκρεμών θεμάτων.
Απ’ ότι φαίνεται στην Νέα Δημοκρατία έχουν βάλει το θέμα της επένδυσης του Ελληνικού πολύ ψηλά σταις προτεραιότητες τους και ξεκίνησαν την δουλειλά από τις πρώτες κιόλας ημέρες της διακυβέρνησης.

Δες άλλες ειδήσεις εδώ

Notiatoday 10 Ιουλίου 2019

συνάντηση για το ελληνικό
συνάντηση για το ελληνικό
συνάντηση για το ελληνικό