Οι Βουλευτές του Νότιου Τομέα συναντήθηκαν με τον Γ. Κωνσταντάτο

Οι βουλευτές του Νότιου Τομέα Αττικής κ.κ. Διονύσης Χατζηδάκης, Άννα Καραμανλή, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Βασίλης Σπανάκης και Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκαν σήμερα στο δημαρχείο της Αργυρούπολης.

Εκεί πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης κο Γιάννη Κωνσταντάτο.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Ο Γιάννης Κωνσταντάτος με τους βουλευτές του Νότιου Τομέα
Ο Γιάννης Κωνσταντάτος με τους Βουλευτές του Νότιου Τομέα Διονύση Χατζηδάκης, Άννα Καραμανλή, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Βασίλη Σπανάκη και Κωνσταντίνο Κυρανάκης

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους βουλευτές για το θέμα των κοινόχρηστων κοινοφελών και κοινωνικής ανταποδοτικότητας χώρων που βρίσκονται μέσα στην επένδυση του Ελληνικού.

Οι χώροι αυτοί όχι μόνο χωροταξικά αλλά και διοικητικά ανήκουν στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούοπολης και ως εκ τούτου θα πρέπει να του αποδοθούν άμεσα.

Χαρακτηριστικά ο κος Κωνσταντάτος είπε στους βουλευτές:

“ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε κάθε περίπτωση θα διασφαλίσει τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ώστε η κατοχύρωση και η υλοποίηση των απαραίτητων υποδομών, να σηματοδοτήσουν την ομαλή ενσωμάτωση της νέας ανάπτυξης στην υφιστάμενη πόλη.”

Μετά την ενημέρωση, οι βουλευτές συμφώνησαν με τα επιχειρήματα του Δημάρχου και αναμένεταο σύντομα να ανακοινωθεί πρωτοβουλία η οποία σκοπό θα έχει να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα υπέρ της τοπικής κοινωνίας.

Διαβάστε ακόμα

Ελληνικό Αργυρούπολη – αλλαγή παιχνιδιών και συντήρηση στις παιδικές χαρές.

Αργυρούπολη – έναρξη μαθημάτων στο κοινωνικό φροντιστήριο.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό.