Ταλαιπωρία για όποιον οδηγό κινηθεί το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα λόγω έργων

Η τοποθέτηση οπτικών ινών που έχουν προγραμματιστεί για αύριο και μεθαύριο σε περιοχές των Αθηνών θα δυσκολέψουν τις ζωές των οδηγών που θα κινούνται σε αυτές τις περιοχές.
Σύμφωνα με ανακοινώσεις της Αστυνομίας 07 και 08.09.2019, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας στους παρακάτω δρόμους

Facebook
Twitter
κυκλοφοριακο

Στην οδό Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των αριθμών 175 και 201, στην αριστερή λωρίδα και στο τμήμα της μεταξύ των αριθμών 194 και 200, στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην οδό Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των αριθμών. 25 και 31, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Επίσης στις 08.09.2019, από 07.00΄ έως 11.00΄θα διακοπεί η κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα της οδού Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομήρου και Εδουάρδου Λω.

Αλλά και στο Χαλάνδρι θα υοπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφού τα έργα που θα γίνουν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στην δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς Λ. Κηφισίας και στις 07 και 08.09.2019, από 07.30΄ έως 15.00, θα προκαλέσουν διακοπή της κυκλοφορίας.

Τέλος από την ταλαιπωρία δεν θα γλυτώσουν ούτε όσοι θα κινηθούν στην ιερά οδό, στην Πειραιώς και στην Νέα Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου την Κυριακή το πρωϊ.
Αιτία είναι η διεξαγωγή του ημιμαραθώνιου αγώνα “Στα Ιχνη της Ιερας Οδού” που θα επιφέρει τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Στην Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από την οδό Μυστρά έως την 15,6 χ/θ διασταύρωση Διυλιστηρίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Στη βοηθητική λωρίδα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από την 15,6 χ/θ (διασταύρωση Διυλιστηρίων), έως την 20 χ/θ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ιερά Οδός σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Η τροχαία παρακαλεί εάν είναι δυνατόν οι οδηγοί να αποφύγουν την διέλευση από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν τις σημάνσεις και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δες άλλες ειδήσεις εδώ

Notia Today 6 Σεπτεμβρίου 2019