Εφάμιλλα με τις Μπαχάμες τις Μαλδίβες και το Μπαλί είναι σύμφωνα με το Τravel and leisure η Πάρος και η Μήλος.

Τα δύο αιγαιοπελαγίτικα νησιά μάγεψαν τους συντάκτες της διαδικτυακής έκδοσης του έγκριτου περιοδικού και αποκόμισαν διθυραμβικά σχόλια.

Το Travel and Leisure γράφει χαρακτηριστικά

Η Μύκονος μπορεί να είναι η αγαπημένη όλων αλλά η Μήλος έχει υπέροχες παραλίες και αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερη ιστορία.

μηλος

εδώ μπορείτε να βρείτε κατακόμβες που ανταγωνίζονται τις κατακόμβες της Ρώμης ερείπια αμφιθεάτρου και πολλά θαλάσσια λαϊκά και αρχαιολογικά μουσεία που σας κρατούν απασχολημένους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οσον αφορά τις παραλίες της Μήλου είναι καταπληκτικές.

Είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε το τσιγκράδο απλώς δεν αναγνωρίζονται ότι για να φτάσετε θα πρέπει να κατεβείτε Με σκοινί.

 

Στην Πάρο η οποία ψηφίστηκε το φετινό καλύτερο ευρωπαϊκό νησί θα βρείτε όλη τη γοητεία της Μυκόνου χωρίς όμως την τρέλα της τελευταίας.

Σταματήστε στην εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής που χτίστηκε τον 4ο αιώνα μετά Χριστού κοντά στην πρωτεύουσα την Παροικία για ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Κολυμπήστε στην παραλία κολυμπήθρες όπου η άμμος και οι βράχοι σας παρακαλούν να κάνετε ηλιοθεραπεία πάνω τους.

 

Οι λάτρεις της ιστορίας μπορούν να επισκεφτούν το αρχαιολογικό μουσείο το οποίο είναι γεμάτο ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς θησαυρούς.

Τα δύο ελληνικά νησιά μπήκαν στις 10 επιλογές των συντακτών του travel and leisure μαζί με το νησί exumas Bahamas, the hebrides Scotland, the Azores Portugal, Bali Indonesia, Maldives, Vancouver

Island, Tasmania Australia, Waiheke Island New Zeeland

Νότια Προάστια 09/04/2019