Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Επιστολή της κας Έλενα Μανιάτη Κρομυδά

Μετά τη συμβολική κίνηση τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη για να εκφράσουμε την αντίθεση μας για την κοπή στο <<υγιέστατο>> δεντράκι στο ΔΑΚ Βουλιαγμένης, τα συνεργεία σήμερα το πρωί με ιδιαίτερη βιασύνη αφαίρεσαν την αφίσα που είχαμε τοποθετήσει, ενώ βουνό από απορρίμματα, άδειες κούτες, μπάζα κ.α. παραμένουν γύρω από το δέντρο!

Ιδιαίτερα λυπηρό είναι το γεγονός ότι έχει τραυματιστεί όπως φαίνεται στη φωτογραφία και χρειάζεται άμεση φροντίδα για να επανέλθει.

Παρά την ανταπόκριση για την χθεσινή μας δράση, μέσα από αναρτήσεις, σχόλια και μηνύματα, φαίνεται πως η απόφαση να κοπεί προχωρά κανονικά.

Φίλοι συνδημότες μπορούμε να το αποτρέψουμε και να συζητήσουμε για εναλλακτικές λύσεις;

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Επιστολή της κας Έλενα Μανιάτη Κρομυδά

Η περίπτωση αυτή μπορεί να  αποτελέσει την αφορμή για να ανοίξει μια ουσιαστική συζήτηση για την προστασία του περιβάλλοντος. 

Καλό θα ήταν οι Σύλλογοι της περιοχής, αθλητικά σωματεία, Συλλόγοι Γονέων & Κηδεμόνων, αθλητές, δημοτικοί σύμβουλοι  να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια μας.

Τέτοιο Δέντρο δεν κόβεται!

Διαβάστε ακόμα

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Έναρξη εγγραφών στα αθλητικά προγράμματα του ΟΑΠΠΑ

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα αθλητικά προγράμματα του ΟΑΠΠΑ και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν προγράμματα ενηλίκων, εφήβων ή παιδιών μπορούν να … read more

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Οι φωτιστικές εγκαταστάσεις που απογειώνουν το εορταστικό σκηνικό – Πρώτο ΘέμαΚέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Οι φωτιστικές εγκαταστάσεις που απογειώνουν το εορταστικό σκηνικό – Πρώτο Θέμαon December 7, 2022 at 3:03 pm

Read More »