fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on tumblr

Βρίσκει ρυθμούς η Ενωση Μπιλιάρδου μετά τις πρόσφατες εκλογές

Το Νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ενωσης Μπιλιάρδου συνεδρίασε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου με θέματα την διανομή των ρόλων στα μέλη του νέου Δ.Σ. αλλά και τον προσδιορισμό των στόχων για την νέα θητεία.

Οι ρόλοι που ανατέθηκαν στο κάθε μέλος είναι:

Πρόεδρος: Τρεμούλης Νίκος

Αντιπρόεδρος: Λιοδάκης Δημήτριος

Γενικός Γραμματέας: Κουρταλής Παναγιώτης

Ταμίας: Τουμλελής Σοφοκλής

Σύμβουλος: Αποστολέας Δημήτριος

Οι στόχοι χωρίσθηκαν στους άμεσους και στους μεσοπρόθεσμους.

Σαν άμεσους στόχους η Ελληνική ένωση Μπιλιάρδου έθεσε τους παρακάτω

Βρίσκει ρυθμούς η Ενωση Μπιλιάρδου μετά τις πρόσφατες εκλογές
Φωτό HBU - Νίκος Πολυχρονόπουλος - Βαγγέλης Μουλός στο TRISPONTO

Πρώτος στόχος είναι η ολοκλήρωση του ομαδικού πρωταθλήματος 2019-20 και για τις 3 κατηγορίες τα οποία ως γνωστόν σταμάτησαν με το lockdown.

Βέβαια λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ένωσης επιβλήθηκαν νέα περιοριστικά μέτρα για τον νομό της Αττικής κάτι που βάζει ένα ακόμα εμπόδιο στα σχέδια της ένωσης.

Όμως αυτή είναι η σημερινή κατάσταση, με αυτήν πρέπει να πορευτούμε όλοι και μαζί και το Ελληνικό μπιλιάρδο.

Σίγουρα οι άνθρωποι της ένωσης που έχουν αρκετή πείρα θα λάβουν υπόψιν τους τις εποχικές δυσκολίες και θα κάνουν τις ανάλογες προτάσεις.

Δεύτερος στόχος είναι η αναβάθμιση του τρόπου επικοινωνίας και ενημέρωσης της Ενωσης προς τα μέλη της αλλά και προς τρίτους ενδιαφερόμενους, τα media και πιθανούς χορηγούς.

Τρίτος, η αναβάθμιση της ποιότητας των πρωταθλημάτων, ειδικά των κατηγοριών.

Σαν τέταρτο άμεσο στόχο η ένωση έθεσε την αγωνιστική βελτίωση των μελών της,

Ετσι θα προχωρήσει στην συλλογή έντυπου υλικού με την βοήθεια των χωρών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το οποίο θα μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν την όρεξη και την διάθεση να προπονηθούν και να δουλέψουν σε κάτι πολύ πιο συγκεκριμένο και υπεύθυνο από την συνήθη καθημερινότητα τους.

Ο Πέμπτος στόχος αφορά την επαρχία.

Ως γνωστόν η χώρα μας με την Γεωγραφική μορφή που έχει (αλλά και τις συγκοινωνίες) δυσχεραίνει την μετάβαση παικτών από την επαρχία είτε στην Αθήνα είτε σε άλλο μέρος της περιφέρειας προκειμένου οι παίκτες να λάβουν μέρος σε πρωταθλήματα.

Η Ενωση όπως αναφέρει θα διερευνήσει τρόπους συμμετοχής στα Πρωταθλήματα περισσοτέρων παικτών από την Περιφέρεια.

Σαν πιο φιλόδοξος και μεσομακροπρόθεσμος στόχος τέθηκε η δημιουργία του χώρου της Ενωσης.

Ενός χώρου όπου θα βρίσκονται τα γραφεία της, θα μπορεί να υποδεχτεί εκτός απο τα μέλη της τον όποιον τρίτο επισκέπτη-ενδιαφερόμενο και ίσως και κατάλληλο για την διενέργεια αγώνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ανέβηκε στο γκρουπ που διατηρεί η ένωση μπιλιάρδου στο Facebook σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για την συνέχεια του Ομαδικού πρωταθλήματος.

Καλή θητεία λοιπόν στο νέο Δ.Σ. , και καλό και επιτυχημένο έργο


Η Ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Μπιλιάρδου

Χθες Παρασκευή 18/9/20 έγινε η 1η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ που προέκυψε απο τις πρόσφατες εκλογές μας. Ασχοληθήκαμε κυρίως με τους στόχους μας και οχι με την διανομή των ρόλων του καθενός.

Σαν άμεσοι στόχοι τέθηκαν οι εξής:

1/ Ολοκλήρωση του ομαδικού πρωταθλήματος 2019-20 και για τις 3 κατηγορίες.

2/ Αναβάθμιση του τρόπου επικοινωνίας και ενημέρωσης της Ενωσης προς τα μέλη της αλλά και προς τρίτους ενδιαφερόμενους, τα media και πιθανούς χορηγούς.

3/ Αναβάθμιση της ποιότητας των πρωταθλημάτων, ειδικά των κατηγοριών.

4/ Συλλογή έντυπου υλικού με την βοήθεια των χωρών που ανήκουν στην Ευρωπαική Ομοσπονδία το οποίο θα μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν την όρεξη και την διάθεση να προπονηθούν και να δουλέψουν σε κάτι πολύ πιο συγκεκριμένο και υπεύθυνο απο την συνήθη καθημερινοτητα τους.

5/ Διερεύνηση τρόπων συμμετοχής στα δρώμενα περισσοτέρων παικτών απο την Περιφέρεια.

Σαν πιο φιλόδοξος και μεσομακροπρόθεσμος στόχος τέθηκε η δημιουργία του χώρου της Ενωσης. Ενός χώρου όπου θα βρίσκονται τα γραφεία της, θα μπορεί να υποδεχτεί εκτός απο τα μέλη της τον όποιον τρίτο επισκέπτη-ενδιαφερόμενο και ίσως και κατάλληλο για την διενέργεια αγώνων.

Η χθεσινή συνεδρίαση είχε διάρκεια 4,5 ώρες και αν δεν υπήρχαν προσωπικά κωλύματα θα μπορούσε να διαρκέσει εύκολα και πάνω απο 10 ώρες.

Θέλω απλά να πω οτι το νέο Δ.Σ έχει διάθεση, μεράκι, θέληση αλλά και ιδέες. Φάνηκε οτι θα έχει και πολύ καλή χημεία το οποίο είναι απαραίτητο συστατικό.

Δεν πετάει κανείς στα σύννεφα οχι και πρώτος εγώ! Ξέρουμε ολοι μας οτι η χρονιά που έρχεται θα έχει ιδιαιτερότητες ιστορικές σε όλους τους τομείς λόγω της υγειονομικής κρίσης. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να το παλέψουμε όσο μπορούμε!

Οσο αφορά τους τυπικούς (για εμάς) ρόλους μας σαν Δ.Σ αυτοί είναι:

Πρόεδρος: Τρεμούλης Νίκος

Αντιπρόεδρος: Λιοδάκης Δημήτριος

Γενικός Γραμματέας: Κουρταλής Παναγιώτης

Ταμίας: Τουμλελής Σοφοκλής

Σύμβουλος: Αποστολέας Δημήτριος

Σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την συνέχεια του Ομαδικού πρωταθλήματος.

Καλή συνέχεια σε όλους μας!

Εξαφανίστηκε 13χρονη από τον Αλιμο

Εξαφανίστηκε 13χρονη από τον Αλιμο

Εξαφανίστηκε 13χρονη από τον Αλιμο Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση 13χρονης από τον Αλιμο. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός

Read More »