Ξεκινάει η αντικατάσταση όλου του οδοφωτισμού του Αλίμου με φωτιστικά LED

Ο Δήμος Αλίμου ξεκινάει την αντικατάσταση όλου του φωτισμού της πόλης με οικολογικούς, οικονομικούς λαμπτήρες LED.
Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος Αλίμου γίνεται από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα που αντικαθιστά τον οδοφωτισμό του.
Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης σε ανάρτηση του στ facebook, ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών την επόμενη εβδομάδα.
Όπως αναφέρει οι εργασίες θα τελειώσουν τον Σεπτέμβριο.
Είσης όπως ισχυρίζεται η τρίμηνη καθυστέρηση του έργου οφείλεται σε ενστάσεις που προέβαλε συνεχώς η αντιπολίτευση.Οι ενστάσεις όμως απορρίφθηκαν και έτσι το έργο ξεκινά αμεσα.

Δες άλλες ειδησεις για τον Αλιμο εδώ
Νότια προάστια 15/04/2019

Η ανάρτηση του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη

Η αντικατάσταση όλου του οδοφωτισμού του Αλίμου με φωτιστικά σώματα LED νέας γενιάς, που είναι οικολογικά, οικονομικά και παράγουν καθαρό λευκό φως, αποτελούσε προεκλογική μας δέσμευση.
Σήμερα, έπειτα από 3 χρόνια διαδικασιών και εγκρίσεων (ΚΑΠΕ, ΤΠΔ, δημόσιος διεθνής διαγωνισμός κ.λπ.) το έργο ξεκινάει εντός της εβδομάδας και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Το έργο καθυστέρησε 2 περίπου μήνες, εξαιτίας του λυσσαλέου πολέμου που δέχτηκε από μερίδα της αντιπολίτευσης.
Με διαρκείς ενστάσεις τους και ‘καταγγελίες’ προς κάθε φορέα (Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Ελεγκτικό Συνέδριο κ.α.), με λεκτικές επιθέσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, με συκοφαντικά δημοσιεύματα που ξεπέρασαν κάθε όριο, ορισμένοι από την αντιπολίτευση επιχείρησαν με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους να σταματήσουν (ή έστω να καθυστερήσουν) το μεγάλο αυτό έργο, ώστε να υλοποιηθεί μετά τις εκλογές.
Όλες τους οι ενστάσεις απορρίφθηκαν από όλες τις αρμόδιες Αρχές, το έργο ξεκινάει κανονικά και όσοι προσπάθησαν να βλάψουν τον Δήμο και τη Δημοτική Αρχή πλέον θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην ποινική Δικαιοσύνη (ήδη έχουμε υποβάλλει μηνύσεις για όλη την λάσπη που δεχτήκαμε και τα ψέμματα εις βάρος μας).

Οδοφωτισμός Αλίμου